- Adım
- Mahmut
- Cihazım
- Redmi
- Konular
- 1
Hocam, bu duruma ben de düştüm ve büyük bir sıkıntı var.Hocam merhabalar bizim RN12Pro ne yazık ki hard brick oldu. Rom indirmiştim meğerse sweet rom'muş şimdi ne twrp yükleniyor ne de Fastboot rom
Cihazda görüntü yok fastboot moduna da alınmıyor usb ile bağlantı olduğunda sadece Android phone bootloader interface olarak gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam merhabalar bizim RN12Pro ne yazık ki hard brick oldu. Rom indirmiştim meğerse sweet rom'muş şimdi ne twrp yükleniyor ne de Fastboot rom
Cihazda görüntü yok fastboot moduna da alınmıyor usb ile bağlantı olduğunda sadece Android phone bootloader interface olarak gözüküyor
Cihazın (Redmi Note 12 Pro 4G) BL kilidini açtım CrDroid ROM'unu indirdim (sweet_k6) TWRP'yi kurdum ROM'u kurmaya çalıştım ve TWRP hata verdi dedi ki kardeşim sen sweet_k6 yüklemeye çalışıyorsun ama bu cihaz sweet dedi.
Şaşırdım kaldım araştırdım sweet kod adlı telefon Note 10 Pro ama 12 Pro 4G de sweet olarak gözüküyor. Cihazları karşılaştırdım cihazların nerdeyse her şeyi aynı ben de indirdim 10 Pro'nun CrDroid ROM'unu sorunsuz atıldı sonra açıldı ama giriş ekranında dondu, sürekli hata verdi ve dokunmatik de çalışmıyordu ben de 10 saniye güç tuşuna basıp zorla yeniden başlattım ve cihaz tamamen sustu.
Yani sweet_k6 ROM'unu isteseniz de atamayacaktınız. Çok enteresan bir sorundu belki de HyperOS'dan kaynaklı bir sorun bilmiyorum her halükarda cihaz çöp oldu gibi görünüyor, telefon benim de değildi bayağı pişman etti beni.