Yardım Redmi Note 12 Pro 22101316C Model şebeke sorunu

canberk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayhan
Cihazım
mi5
Konular
1
redmi note 12 pro da arka kapakta CE yazsada global olmayan 2 tane telefon gördüm gercek globallerin hem arka kapağında stikerda ce var hemde kapakta ce yazıyor birde model no sonu g ile bitiyor cihazın global olup olmadığını buradan öğrenebilirsiniz,

titanyus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 11 lite
Konular
0
Benimkide g ile bitiyor ancak c e yazısı yok arkada 4.5 g çekiyor wodofonda bir sorun yaşamadım, band 900 kullanıyor

Ferdixxx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferdix
Cihazım
MiT9
Konular
4
arkadaşlar bende note 12 pro almayı düşünüyorum gördüğünüz gibi siyahta CE yok diğer ikisinde var , ne gini sıkıntı oluyor bunlarda ? beyaz olanımı almalıyım?
CE simgesi Avrupa için üretilen cihazlarda bulunur bu tip cihazlar biraz daha düşük sar degerlerine sahiptirler.ona göre yazılımlarında ufak değişimler mevcuttur.nfc nin ce simgesiyle bı alakası yoktur elimde siyah olan cihazdan 2 ad mevcut ikisindede ce simgesi yok biri India biri global.ikiside orj rom yüklü biri 13.0.6 diğeri 14.0.3 birinde NFC varken diğerinde yok.india cihazda NFC yok yani demek istediğim cihazı açıp bakmak gerekli yeni tip kimlik kartin varsa test de edebilrsin
Biliyorsunuz Yeni kimlikler NFC özelliği mevcut

DK66

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Davut
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
0
CE simgesi Avrupa için üretilen cihazlarda bulunur bu tip cihazlar biraz daha düşük sar degerlerine sahiptirler.ona göre yazılımlarında ufak değişimler mevcuttur.nfc nin ce simgesiyle bı alakası yoktur elimde siyah olan cihazdan 2 ad mevcut ikisindede ce simgesi yok biri India biri global.ikiside orj rom yüklü biri 13.0.6 diğeri 14.0.3 birinde NFC varken diğerinde yok.india cihazda NFC yok yani demek istediğim cihazı açıp bakmak gerekli yeni tip kimlik kartin varsa test de edebilrsin
Biliyorsunuz Yeni kimlikler NFC özelliği mevcut
CE yazmıyor ama global versiyon band20li sonu G ile biten model öyle mi

Ferdixxx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferdix
Cihazım
MiT9
Konular
4
Sonu G olmasının bı önemi yok ki ustam aynı cihaza India rom atarsan sonu i ile biter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonu G olmasının bı önemi yok ki ustam aynı cihaza India rom atarsan sonu i ile biter zaten şuan iki cihazımda da India rom mevcut biri dirençli plakalı ve nfc si çalıyor diğeri orijinal India rom yüklü plakasız direncsiz

eeosman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi A1
Konular
0
En garantisi cihaza ait imeiyi edevletten sorgulamak, orada model kodu yazıyor. Hint cihazlarda genellikle NFC ve B20 olmaz ama benim bildiğim rom geçişiyle cihazların model kodu değişmiyor. Çin K60'a Global rom yüklemişti arkadaş model hala C, yani Hint romu atarsanız cihazın model kodu bence I olmaz.
Ekleme, bende Endonezya üretimi cihaz var örneğin, imei etiketinde ve kutusunda CE işareti var, kasada yazı yok ve cihaz Global kodlu.

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Şu açıklamalar iyice çorbaya döndü.

Açıklamalardan benim çıkarımım, band20 olsaydı bodrum katta çekecekti, diye yorumladım.

Eğer yanlış yorumladıysam, bilen arkadaşlar gerekçesi ile açıklarsa iyi olur.

number0ne

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Redmi Note 12
Konular
0
Benim telefonda da benzer bir sorun var, cihaz içeriğinde 22101316I yazarken dış arka etikette 22101316C yazıyor. Sorun ise telefon 4,5 g çekmesine rağmen bir arama yapıyor bir yapmıyor yada gelen aramalarda bir ulaşılıyor bir ulaşılamıyor. Acaba aldığım yer buna Çin romu yada uygun olmayan bir rom yada Modem dosyası mı yükledi. Cihaz Kayıtsız ama süresi var. daha 1 hafta olmadı.

sevketnur

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmed
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
8
Size i ile bittiğinden hemen anlaşılıyor ki India yani hindistan romu yuklemisler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence G ile biten global rom yukletseniz düzelebilir bence

sevketnur

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmed
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
8
Sizinki i ile bittiğinden hemen anlaşılıyor ki India yani hindistan romu yuklemisler.
Bence G ile biten global rom yukletseniz düzelebilir bence

Üst Alt