hocam tekrar rahatsız ediyorum ama rom dosyalarını indircektim pc ye benim telefon TMTMIXM ona gore indirdim redmi note 12 4g yazıyodu ama TMTMIXM ile o uyuyo cihaz adında redmi note 12 4G yazıyodu bende onu eu rom indirdim sonra ufak bi araştırma yaptımÖnce kilit açılsın o zaman rom atması kolay.
benim bilgisayar bi tık fazla mavi ekran veriyo uzun surebilirse sıkıntı yaratabilir oyuzden mavi ekran verdi diyelim faastboot kurarken kurtuluşu varmı?Hocam benim attığım recovery o galiba sadece linkleri farklı. Bence fastbottan kurmak daha mantıklı siz bilirsiniz yine de
Bootlader açtiktan sonra rom faastboot ilemi yazdirdiniz bide ben mesala googlede gezerken ara ara atlamalar oluyodu bende onlar geçermi bide sizde ram 8+8 yazıyor bende 6 ram iki modelini var bu cihazinBenim cihazım da redmi note 12 4g (tapas), aynı şekilde hiçbir işlem yok orijinal IMEI duruyor, önce bootloader açtım şuan da size xiaomi.eu rom ile yazıyorum, işlemler gayet basit, bu arada xiaomi.eu kesinlikle tavsiye ederim bana daha stabil geldi ayrıca Xiaomi nin kendi arama, mesaj vs uygulamaları var, bence daha kullanışlı, ayrıca ben gereksiz uygulamaları hatta güncelleyici uygulamasını da ADB üzerinden sildim, güncelleme de gelmez hiçbir şekilde, kendim istersem güncellerim, şuan temiz bir sekilde kullanıyorum 3 gündür, hiçbir hata da almadım.
Benim yurtdışı ürün, 8 ram + 8 sanal ram mevcut. Fastboot ile direk yükledim yani twrp felan hiç kullanmadım. Google takılmalar farklı sebeplerden olabilir, ben stargon tarayıcı kullanıyorum Chrome felan kullanmıyorum, genel olarak fiyatına göre gayet güzel cihaz.Bootlader açtiktan sonra rom faastboot ilemi yazdirdiniz bide ben mesala googlede gezerken ara ara atlamalar oluyodu bende onlar geçermi bide sizde ram 8+8 yazıyor bende 6 ram iki modelini var bu cihazin