Bunun içinde efendim hem orange var hem Magisk var. Doğru değil mi? Öyleyse çok teşekkürler.
karya48 Bir sorum daha olacaktı efendim. Yarın Cumartesi akşamı bootloader açma süresi bitiyor. Ancak cumartesi günü evde olmayacağımdan ötürü Pazartesi veya başka günlerde atabilme şansım var mı ? İstediğimiz zaman kilidi açabiliyor muyuz yoksa cumartesi günü ise cumartesi günü mü yapılıyor
Teşekkürler efendim. Pixel romu yüklemek istiyordum ama,Günü dolduktan sonra istediğiniz gün açabilirsiniz..
Videodaki gibi yükleyin yada video yoruma yazınTeşekkürler efendim. Pixel romu yüklemek istiyordum ama,
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Bu video da hem topaz hem tapaz desteklediğini söylüyor. Tapas benim cihaz ama, topaz yüklüyor sanırım. Nasıl yapacağız efendim bu olayı.
Merhaba Custom Rom Yüklemeyi Başardınız Ben 2 Defa Custom Atmayı Denedim 2 Farklı Yöntemdi Ama Başarısız Oldum ondan Dolayı Stock Rom'a (HyoerOS'a) geri döndüm.Teşekkürler efendim. Pixel romu yüklemek istiyordum ama,
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Bu video da hem topaz hem tapaz desteklediğini söylüyor. Tapas benim cihaz ama, topaz yüklüyor sanırım. Nasıl yapacağız efendim bu olayı.
Her cihazın kod adı vardır ve romlar kod adlarına göre yapılır. Cihazınıza farklı bir cihazının rom'unu atarsanız cihazınızda sorunlar oluşturacaktırRedmi
Note 12 S içinde bu romlar geçerli mi