Soru Redmi Note 12 alınır mı?

secret87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İrem
Cihazım
Xiaomi note 12
Konular
4
Bu tamamen daha önce kullandığınız telefonun performansı ile alakalı, ben 1 ay ancak dayanabildim note 12 düz modele, en basiti arama uygulamasını açarken daha önce kullandıklarıma göre ağır kalıyordu, note 12 düz modeli satıp Note 12 pro 5g aldım ve telefon bu dedim. Tabi burada fiyat ta etken, ne kadar ekmek o kadar köfte.
Aslında herkesin bakış acısı tabi ben oppo reno 6 dan geçtim bu telefonu aldım özellik farkı var ama neden bilmiyorum ben memnunum oyunda oynuyorum yoğun kullanımım da var çoğu yerde olan sorunları görmedim pek

Baracuda33

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xaomi 11T
Meslek
Dış Ticaret
Konular
6
Bnde note 12 kullanıyorum fiyatına göre gayet makul bir cihaz bence.. fiyat ile alakalı bir durum tamamiyle.. tabii ki pro versiyonları daha kalitelidir bunda hem fikiriz..

Baracuda33

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xaomi 11T
Meslek
Dış Ticaret
Konular
6
hele ki bnm gibi zırt pırt rom değiştiren biri iseniz bu konuda da hastaysanız angel~~ cihaz hiç bir sorun çıkarmıyor.. uygun Twrp var bir sürü rom var daha ne olsun :))

secret87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İrem
Cihazım
Xiaomi note 12
Konular
4
hele ki bnm gibi zırt pırt rom değiştiren biri iseniz bu konuda da hastaysanız angel~~ cihaz hiç bir sorun çıkarmıyor.. uygun Twrp var bir sürü rom var daha ne olsun :))
İşte bunu pek yapmadım rom değişimi yani korkarım ben 😁

adilkahraman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adil
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
12
Aslında herkesin bakış acısı tabi ben oppo reno 6 dan geçtim bu telefonu aldım özellik farkı var ama neden bilmiyorum ben memnunum oyunda oynuyorum yoğun kullanımım da var çoğu yerde olan sorunları görmedim pek
Aynen benim de dediğim bu, imkan dahilinde daha üstüne güç yetse zaten herkes iyi olanı almak ister, bulunduğu fiyat aralığında kötü değil tabiki ama az biraz farkla ben pro 5g olanını aldım memnunum ha benim kullanım alışkanlıklarımda şahsen daha üst telefona da kendim çok gerek görmüyorum, kişisel tercih meselesi.

secret87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İrem
Cihazım
Xiaomi note 12
Konular
4
Aynen benim de dediğim bu, imkan dahilinde daha üstüne güç yetse zaten herkes iyi olanı almak ister, bulunduğu fiyat aralığında kötü değil tabiki ama az biraz farkla ben pro 5g olanını aldım memnunum ha benim kullanım alışkanlıklarımda şahsen daha üst telefona da kendim çok gerek görmüyorum, kişisel tercih meselesi.
Haklısınız. Note 12 de pubg oynadınız mı? Nasıldı?

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Redmi'nin note modellerini tercih edeceksiniz Pro versiyonları tercih etmenizi öneririm.

secret87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İrem
Cihazım
Xiaomi note 12
Konular
4
Üst Alt