selam.cihazın tapaz veya topaz oldunu nerden biliyoruz.
roma123 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım ramil Cihazım xiaomi redmi Yaş 38 Konum celilabad Katılım 7 Mayıs 2018 Konular 3 Mesajlar 9 Tepkime puanı 3 Puanları 3 3 Ocak 2024 #11 selam.cihazın tapaz veya topaz oldunu nerden biliyoruz.
A azmi42 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Azmi Cihazım bıraktı Yaş 22 Konum İstanbul Katılım 18 Şubat 2024 Konular 3 Mesajlar 13 Tepkime puanı 1 Puanları 3 23 Şubat 2024 #12 Merdanov' Alıntı: Videodaki rom topaz için hocam Genişletmek için tıkla ... Yine de topaz/tapaz cihazlara yüklenebileceğini belirtmişler.
Merdanov' Alıntı: Videodaki rom topaz için hocam Genişletmek için tıkla ... Yine de topaz/tapaz cihazlara yüklenebileceğini belirtmişler.
ByAyzen Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Muhammet Ali Cihazım Redmi Note 12 Yaş 17 Konum Ankara/Mamak Katılım 14 Nisan 2023 Konular 0 Mesajlar 7 Tepkime puanı 1 Puanları 3 25 Şubat 2024 #13 Topaz romların %90ı tapas cihazlarda çalışmakta. AOSP rom olarak Derpfest tavsiye edebilirim. 1 Haftalık kullanımda hiç sorun yaşamadım.
Topaz romların %90ı tapas cihazlarda çalışmakta. AOSP rom olarak Derpfest tavsiye edebilirim. 1 Haftalık kullanımda hiç sorun yaşamadım.