- Adım
- Tunahan
- Cihazım
- Mi Max 2
- Konular
- 12
Hayırlı günler, geçtiğimiz günlerde Redmi Note 11s cihaz sahibi oldum. Cihaz yurtdışı cihazı. Aldığım gün imei sorunu yaşayacağımı bilmediğimden şarjı yüzde 1 civarındayken güncelleme yapmıştım, cihaz NV Data Corrupted uyarısı vererek recovery ekranında kalmıştı. Artık güncelleme yaptığım için mi silindi imeiler yoksa yüzde birde güncelleme yaparken şarjı nedeniyle gücü kesildiği için mi bilmiyorum ama ileride telefona güncelleme geldiğinde güncellemeleri yapmak istiyorum şahsen. İnternette biraz araştırma ve ücret karşılığında TR Tools Pro kiraladım 2 günlüğüne onunla imeilerimi araştıra araştıra telefona tekrar yazdım.
Şimdi sorum şu ileride güncellemeleri yaptıktan sonra muhtemelen imeilerin gitmesi durumunu yaşayacağım tekrar tekrar. Bu sorunu aşmak için IMEI/Modem/EFS, artık tam olarak hangisi bilmiyorum, bunların yedeği nasıl alabilirim?
Şimdi sorum şu ileride güncellemeleri yaptıktan sonra muhtemelen imeilerin gitmesi durumunu yaşayacağım tekrar tekrar. Bu sorunu aşmak için IMEI/Modem/EFS, artık tam olarak hangisi bilmiyorum, bunların yedeği nasıl alabilirim?