Soru Redmi Note 11s vs Note 9s

Dyxhxhxhxgxhxh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Korkut
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
15
Redmi Note 11S'in 128GB depolama ve 8GB RAM, Redmi Note 9S'in 128GB depolama ve 6GB RAM ile karşılaştırıldığında, New State Mobile gibi yüksek grafik gereksinimli oyunlarda daha iyi performans sunması beklenir. Bunun nedeni, daha yüksek RAM ve depolama kapasitesinin, oyunların hızlandırılmasına ve daha akıcı bir oyun deneyimine yardımcı olmasıdır. Ancak, yalnızca RAM ve depolama kapasitesi oyun performansını belirleyen tek faktör değildir.

Oyun performansını etkileyen diğer faktörler arasında işlemci, grafik işlemci ve enerji verimliliği yer alır. Redmi Note 11S Mediatek Dimensity 810 yongasına sahipken, Redmi Note 9S Qualcomm Snapdragon 720G yongasına sahiptir. Burada, Mediatek Dimensity 810 yonga setinin daha yüksek işlem gücü ve daha iyi grafik işlemci performansına sahip olması nedeniyle Redmi Note 11S'in daha iyi performans göstermesi beklenir.

Sonuç olarak, Redmi Note 11S 128/8, Redmi Note 9S 128/6'ya kıyasla New State Mobile gibi yüksek grafik gereksinimli oyunlarda daha iyi performans sunacaktır. Ancak, diğer faktörleri de dikkate alarak bir karar vermek daha doğru olacaktır.
Note 11S de Dimensity 810 yonga seti değil Helio G96 yonga seti var bunu göz önünde bulundurarak tekrar karşılaştırma yapar mısın

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Note 11S de Dimensity 810 yonga seti değil Helio G96 yonga seti var bunu göz önünde bulundurarak tekrar karşılaştırma yapar mısın
Özür dilerim yanlış yonga seti bilgisi verdiğim için. Redmi Note 11S'in Helio G96 yonga setine sahip olması nedeniyle, Redmi Note 9S'in Snapdragon 720G yonga seti ile karşılaştırıldığında oyun performansı açısından daha dengeli bir mücadele beklenir.

Helio G96 yonga seti, oyunlarda iyi performans gösteren bir yonga setidir. Ancak, Snapdragon 720G'nin Adreno 618 grafik işlemci performansı, Helio G96'nın Mali-G57 MC2 grafik işlemcisine göre daha yüksektir. Bu nedenle, Redmi Note 9S, yüksek grafik gereksinimli oyunlarda daha yüksek bir performans sunabilir.

Ancak, Redmi Note 11S'in Helio G96 yonga seti, 6nm işlem teknolojisi sayesinde daha verimli bir şekilde çalışır ve daha az enerji tüketir. Bu da yüksek performans sırasında daha uzun bir batarya ömrü sağlar.

Sonuç olarak, Redmi Note 11S'te Helio G96 yonga seti kullandığı için Redmi Note 9S ile oyun performansı açısından daha dengeli bir mücadele beklenir. Ancak, Snapdragon 720G'nin daha yüksek grafik işlemci performansı olması, Redmi Note 9S'in yüksek grafik gereksinimli oyunlarda hafif bir avantaja sahip olmasını sağlayabilir.

Dyxhxhxhxgxhxh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Korkut
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
15
Özür dilerim yanlış yonga seti bilgisi verdiğim için. Redmi Note 11S'in Helio G96 yonga setine sahip olması nedeniyle, Redmi Note 9S'in Snapdragon 720G yonga seti ile karşılaştırıldığında oyun performansı açısından daha dengeli bir mücadele beklenir.

Helio G96 yonga seti, oyunlarda iyi performans gösteren bir yonga setidir. Ancak, Snapdragon 720G'nin Adreno 618 grafik işlemci performansı, Helio G96'nın Mali-G57 MC2 grafik işlemcisine göre daha yüksektir. Bu nedenle, Redmi Note 9S, yüksek grafik gereksinimli oyunlarda daha yüksek bir performans sunabilir.

Ancak, Redmi Note 11S'in Helio G96 yonga seti, 6nm işlem teknolojisi sayesinde daha verimli bir şekilde çalışır ve daha az enerji tüketir. Bu da yüksek performans sırasında daha uzun bir batarya ömrü sağlar.

Sonuç olarak, Redmi Note 11S'te Helio G96 yonga seti kullandığı için Redmi Note 9S ile oyun performansı açısından daha dengeli bir mücadele beklenir. Ancak, Snapdragon 720G'nin daha yüksek grafik işlemci performansı olması, Redmi Note 9S'in yüksek grafik gereksinimli oyunlarda hafif bir avantaja sahip olmasını sağlayabilir.
Helio G96 yonga seti 12nm

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Helio G96 yonga seti 12nm
Evet, doğru bir şekilde belirttiğiniz gibi, Mediatek Helio G96 yonga seti 12nm işlem teknolojisine sahiptir. Özür dilerim önceki cevabımda bir hata yaptım ve size yanlış bilgi verdim.

Redmi Note 11S'in Helio G96 işlemcisi 12nm yapılandırmasına sahip olsa da, yine de yüksek grafik performansı sunan bir işlem

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi-yu-ay
Cihazım
Rn9Pro/Joyeuse
Meslek
Eu rom düşmanlığı
Konular
48
Miui 14 güncellemedim ben en son 12.5.4 te bıraktım
12.5.4 te kalın hocam. Mümkünse Endonezya geçin bide tadından yenmez :) ama sıfırdan atarsanız persist te sorun yaşarsınız. Kandırma yöntemi ile geçmeniz lazım.

Dyxhxhxhxgxhxh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Korkut
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
15
12.5.4 te kalın hocam. Mümkünse Endonezya geçin bide tadından yenmez :) ama sıfırdan atarsanız persist te sorun yaşarsınız. Kandırma yöntemi ile geçmeniz lazım.
Endonezya Rom bulunmuyor ben de aynen dediğiniz gibi kandırma yöntemi ile Hindistan'a geçmiştim öyle kullanıyorum

PROSSK12

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
IrResistibLe
Cihazım
Redmi10 2022
Konular
48
Redmi Note 11s ve Redmi Note 9s'ten hangisi oyun performansı açısından daha iyidir?
Snapdragon 720G G96'dan daha iyi ve üstün fakat Note 9S çok eski bir cihaz olduğu için Note 11S almanız daha uygun olur yada Note 10S alın.Note 10S'de snapdragon 720G mevcuttur.Hem snapdragon işlemciler çok iyi ve ısınmayan işlemcilerdir.Falat Mediatek biraz ısıtır.Fakat Note 11S de idealdir.G96 sizi üzmez

Dyxhxhxhxgxhxh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Korkut
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
15
Snapdragon 720G G96'dan daha iyi ve üstün fakat Note 9S çok eski bir cihaz olduğu için Note 11S almanız daha uygun olur yada Note 10S alın.Note 10S'de snapdragon 720G mevcuttur.Hem snapdragon işlemciler çok iyi ve ısınmayan işlemcilerdir.Falat Mediatek biraz ısıtır.Fakat Note 11S de idealdir.G96 sizi üzmez
Teşekkürler yorumunuz için . Ben Note 9s kullanıyorum babam Note 11S almış Amoled ekran ve 90hz olunca baya dikkatimi çekti hangisi daha iyidir diye bir karşılaştırma yaptım 720G daha iyi gösteriyor 2.3Ghz Helio G96 2.05Ghz ve 12nm olunca daha kötü kaldı gözümde. Sizce 11S daha mı iyidir?

Üst Alt