Rom Redmi note 11s HyperOS ROM Değiştirme

murat.tahran

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 11S
Konular
0
Hocam google'ın arama ve mesajlar uygulamasını kullanmak istemiyorum. Çok basit çok ucuz hissettiriyor. Bu nedenle telefonun kendi uygulamalarını kullanmayı tercih ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir tanıdığım Rusya romu kullanıyor. Onun servis uygulamalarını çok sevdim ve bende geçmek istiyorum.
Bu cihaz için HYPEROS en düzgün çalışanı bilginiz olsun. 2 senedir çin rom dışında hepsini denedim en son globale döndüm. Benim tavsiyem globalde kalın. Ayrıca rusya ve endonezya romundaki kendi miui sistem uygulamaları güncellenemiyor. En azından google mesaj telefon ve kişiler uygulaması güncelleniyor ve düzgün çalışıyor.

BugraaYT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Buğra
Cihazım
Redmi Note 11S
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Bu cihaz için HYPEROS en düzgün çalışanı bilginiz olsun. 2 senedir çin rom dışında hepsini denedim en son globale döndüm. Benim tavsiyem globalde kalın. Ayrıca rusya ve endonezya romundaki kendi miui sistem uygulamaları güncellenemiyor. En azından google mesaj telefon ve kişiler uygulaması güncelleniyor ve düzgün çalış
Ayarlarda sistem uygulamaları güncelleyiciden güncelleniyor diye biliyordum ben

murat.tahran

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 11S
Konular
0
Ayarlarda sistem uygulamaları güncelleyiciden güncelleniyor diye biliyordum ben
Arama, mesaj ve daha birçok uygulama güncellenmiyor hocam. Sadece çin romunda tüm sistem uygulamaları güncellenebiliyor. O yüzden geçmeye değmez. Global son sürüm hyperos yükletin geçin derim. Ama dikkat edin cihaz yurtdışıysa yazılım yüklemeden sonra imei işlemi de yapılması gerekiyor.

BugraaYT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Buğra
Cihazım
Redmi Note 11S
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Arama, mesaj ve daha birçok uygulama güncellenmiyor hocam. Sadece çin romunda tüm sistem uygulamaları güncellenebiliyor. O yüzden geçmeye değmez. Global son sürüm hyperos yükletin geçin derim. Ama dikkat edin cihaz yurtdışıysa yazılım yüklemeden sonra imei işlemi de yapılması gerekiyor.
Sağolun hocam teşekkürler

Üst Alt