- Adım
- cavus
- Cihazım
- Redmi Note 11R
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- V14.0.8.0.TLSMIXM
- Telefon Modeli
- Redmi Note 11R
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Allah için yardım edin 2 gün önce telefona format atmak zorunda kaldım telefon zaten kaçak imeisi falan vardı tek sıkıntısı param kart uygulamasına giriş yapamıyordum cihazınızda root işlemi uygulanmıştır güvenlik sebepleri nedeniyle girişinize izin veremem falan onun gibi bir şey diyordu bir de spotify'a giremiyordum telefonu aldığımdan beri. dedim bi format atayım tabi araştırmadım format sonrası kaçak telefonlarda nv data corrupted hatası yiyormuşsunuz ben de yedim baktım araştırdım rom atarak sorunu düzeltebiliyormuşsunuz, chat gpt yardımıyla chinese rom attım xiaomi'nin kendi orjinal sitesinden alıp attım. her şey sorunsuz gibiydi özelliklerin çoğunu denemedim ama en azından sim kartı görüyodu hattım vardı bimcell olarak yazıyodu mobil veriye bağlanıyodu. ama her şeyin çince olması ve google servisinin olmaması yüzünden türkiye romu atmaya karar verdim, araştırmaya çalıştım ama sürüm adlarından pek bir şey çıkmadı sonra indirip bir bakayıp dedim ilk indiriğim hyper os muş hiç beğenmedim ayrıca sim kartı görmüyodu dedim belki romdandır başka bir roma geçtim o da türkiye romuydu galiba masaüstünde 2-3 tane rom klasörü olduğundan dolayı hata verdi kimsede görmedim o hatayı da. 11 saat boyunca araştır dene olmazsa düzeltmeye çalış mantığıyla uykusuz bir şekilde düzeltmeye çalıştım düzeltemedim sonra gittim uyudum, uyandığımda ilk işim masaüstünü temizleyip usb girişi değiştirmek oldu. sorunu çözdüm o indireceğim sürüm yerine global rom indirdim. bunda da hattı görmüyor, *#06# tuşlayınca direkt aramalar uygulamasından atıyor. ayarlar>detaylı bilgi ve özellikler>ana bant sürümü bilinmiyor olarak gözüküyor. modem atmayı denedim chinese romunda sıkıntı yoktu diyip ondan aldım attım a ya da b ye de attım hiç bir şey değişmedi neyse şimdilik kullaniyim dedim 2-5 dakika aralıkla wifi bağlantısını kapatıp açıyor kendi kendine ben ne yapıcam biri yardım etsin kafayı yemek üzereyim 2 gündür aralıksız bununla uğraşıyorum chinese rom da kullanmak istemiyorum