Çok basit değil mi iftira atmak? Araştırmak yerine? Sadece görmek istediğini gör ve kalanına kapat gözlerini.. linki ve profilimi incelerseniz forumda en çok ücretsiz çözüm üreten kişinin de ben olduğumu göreceksiniz.. Siz yöneticilerden daha mı akıllısınız acaba? Siz görüyorsunuz onlar görmüyor.. bence daha nankör sünüz.. evet ben bu işin ticaretini yapıyorum ama forum ruhu ve kültürü nedir sizden öğrenecek değilim 40 yaşındayım 25 yılım bu işlerin içinde geçti.. sizin iftira atmaya çalıştığınız şekilde birisi olsaydım En çok ücretsiz çözüm üreten kişide ben olmazdım. İşinize bakın öyle basit değil bu işler sayın çok bilmiş..
forum.miuiturkiye.net
bu linkte de mevcut cevaplarım/mesajlarım mevcut lütfen tıklayın inceleyin.. Ben sadece ücretli onarım teklifimi yapıyorum yoksa her konuda insanlara yardımcı mı olmaya çalışıyorum daha iyi anlamış olursunuz..
forum.miuiturkiye.net
mesajlarımda sadece ilk sayfa da çıkan size minik bir örnek arkadaşın fotoğrafını düzenleyip yardımcı olmaya çalışmışım. Ama tabi siz bu tür mesajları tırnaklamak yerine sadece işinize gelenleri seçtiğiniz için göremezsiniz. sizin deyiminizle neden yaptıysam işte ücretsiz iş ve zaman kaybı..
İki fotoğrafı birleştirmek istiyorum ama bir fotoğrafın arkaplanda kalmasını istiyorum Mesela bu fotoğraftaki kalbin içine yüz eklemek istiyorum ekleyeceğim fotoğraf bu görselin arkasında kalsın istiyorum bunu yapabileceğim bir telefon uygulaması önerir misiniz ?
forum.miuiturkiye.net