Yardım Redmi Note 11E Wifi sorunu

kalkan_yumruk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
xiaomi9t
Konular
4
Selam konuyu okuyan herkese redmi note 11e cihaz wifi sorunu yaşıyorum kopmalar oluyor ve zayıf çekiyor yani hiç stabil değil bazen sinir boyuta kadar insanı üzüyor içinde redmi note 10 5 g yazılımı var bir çok şeyleri denememe ramem bir sonuç alamadım bukonu hakkında fikri olan veya üstad arkadaşlardan yardım bekliyorum inşallah

eyupmarasli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eyüp
Cihazım
Redmi note 11e
Konular
0
Selam konuyu okuyan herkese redmi note 11e cihaz wifi sorunu yaşıyorum kopmalar oluyor ve zayıf çekiyor yani hiç stabil değil bazen sinir boyuta kadar insanı üzüyor içinde redmi note 10 5 g yazılımı var bir çok şeyleri denememe ramem bir sonuç alamadım bukonu hakkında fikri olan veya üstad arkadaşlardan yardım bekliyorum inşallah
Merhaba aynı sorun bende de var bir de benim bildirim paneli de bazı şeyler ingilizce bu sizde de varmı ekte olduğu gibi benim bazı şeyler ingilizce

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-10-17-13-18-00-045_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2022-10-17-13-18-00-045_com.android.settings.jpg
    244,6 KB · Görüntüleme: 11

kalkan_yumruk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
xiaomi9t
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

hozdem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
haluk
Cihazım
redmi 4x
Konular
0
Selam konuyu okuyan herkese redmi note 11e cihaz wifi sorunu yaşıyorum kopmalar oluyor ve zayıf çekiyor yani hiç stabil değil bazen sinir boyuta kadar insanı üzüyor içinde redmi note 10 5 g yazılımı var bir çok şeyleri denememe ramem bir sonuç alamadım bukonu hakkında fikri olan veya üstad arkadaşlardan yardım bekliyorum in
Merhaba arkadaşlar bendede aynı sorun var aynen note10 5g yazılım ile geldi cihaz. Yardım bekliyorum

ilyas1212

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
oneplus 9R
Konular
11
bahsettiğiniz sorunları çözmek için 13.0.3 yazılımı yükledim ve yeniden repair yaptım sorun çözüldü şebeke ile ilgili sorun yaşarsanız ağ ve arama sorunu düzelt yapmalısınız ben bunları tr tools ile yaptım kolay gelsin.

Üst Alt