Soru Redmi Note 11 Tasarım Olarak Eğri Mi?

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V14.0.2.0
Telefon Modeli
Redmi Note 11
Bootloader Kilidi
Kapalı
rn11 kullanıyorum ama aldığım günden beri yan bakınca hafif bir eğrilik görüyorum. internetteki tasarımlar hep düz ama izlediğim videoda dikkat edince onlar da eğri oluyor ama açıkçası merak ettim tasarımla mı ilgili yoksa benle ilgili bir sorun mu diye. Biliyorum biraz saçma bir soru soruyorum ama böyle meseleler benim kafama takılır bu yüzden diğer rn11 kullanıcıları yazarsa sevinirim.

OğulcanD

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğulcan
Cihazım
Xiaomi 11
Konular
5
rn11 kullanıyorum ama aldığım günden beri yan bakınca hafif bir eğrilik görüyorum. internetteki tasarımlar hep düz ama izlediğim videoda dikkat edince onlar da eğri oluyor ama açıkçası merak ettim tasarımla mı ilgili yoksa benle ilgili bir sorun mu diye. Biliyorum biraz saçma bir soru soruyorum ama böyle meseleler benim kafama takılır bu yüzden diğer rn11 kullanıcıları yazarsa sevinirim.
Evet eğri hocam bende aynı cihazı kullanıyorum.

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet eğri hocam bende aynı cihazı kullanıyorum.
ilk aldığım zamanlar o kadar içimde kaldı ki servise gönderecektim az kalsın. bide yamullmalar garanti kapsamında olmuyormus
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet eğri hocam bende aynı cihazı kullanıyorum
hocam miui 14ten sonra tema değişmek bile kontrol merkezini şeffaf yapmıyor bir yolunuz varmıdır

Oyla:

OğulcanD

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğulcan
Cihazım
Xiaomi 11
Konular
5
ilk aldığım zamanlar o kadar içimde kaldı ki servise gönderecektim az kalsın. bide yamullmalar garanti kapsamında olmuyormus
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam miui 14ten sonra tema değişmek bile kontrol merkezini şeffaf yapmıyor bir yolunuz varmıdır
Hocam hiç bilgim yok o konuda ya

Oyla:
Üst Alt