- Adım
- Adem
- Cihazım
- Mi9 se
- Konular
- 1
kardeşim ayını sıkıntı bizde de var romu nette bulamadım nereden indirdiniz ?yaptım düzeldi ustam eyw
kardeşim ayını sıkıntı bizde de var romu nette bulamadım nereden indirdiniz ?yaptım düzeldi ustam eyw
cihaz farklı cihazın romunu kullanıyor redmi not 10 5g olması lazımkardeşim ayını sıkıntı bizde de var romu nette bulamadım nereden indirdiniz ?
sürekli servis yok durumuna gidip geliyor bunu nasıl çözerimcihaz farklı cihazın romunu kullanıyor redmi not 10 5g olması lazım
yurt dışı imei repairli cihaz ise imei uçmuş olabilir.sürekli servis yok durumuna gidip geliyor bunu nasıl çözerim
yazılımsal ama nasıl çözücem onu bilmiyorumyurt dışı imei repairli cihaz ise imei uçmuş olabilir.
bazı modellerde imei ucuyor bazıları ise kalıcı sizin cihaz ucan modeller içinde sanırım.yazılımsal ama nasıl çözücem onu bilmiyorum
ilk aldığımda böyleydi aldığım yer yazılım attı düzeldi şimdi ben eski yazılıma dönünce bozuldu yinebazı modellerde imei ucuyor bazıları ise kalıcı sizin cihaz ucan modeller içinde sanırım.
iki çeşit varcihaz farklı cihazın romunu kullanıyor redmi not 10 5g olması lazım
pc varmıiki çeşit var
camellian
camellia
hangisi acaba ?
Var hocampc varmı