Yardım Redmi Note 11 SE rom atamıyorum

mertgumuspala

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
poco x6pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Redmi Note 11 SE
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle forumda yeni olduğumu belirtmek isterim.
Evet telefonum Redmi Note 11 SE modeli.Bu model pek bulunmayan bir model ve rom olarakta redmi note 10 5g'nin romunu kullanıyor ve bu çok büyük bir dezavantaj bence,bugün baya bir uğraştım ama hiç birşekilde sonuç alamadım ( Mi Flash tool , Xiaomi tool v2 , ADB) gibi araçlardan yüklemeye çalıştım ama genel olarak hep adb hatası verdi bende başka yollara başvurdum mesela otg den yapmaya çalıştım en sonda evolution x diye bir rom yüklemeye çalıştım ve işler iyice kötüye gitti artık ekteki gibi bir menu açılıyor ve fastboot menüde işlem yapamıyorum hepbu dediğim menü açılıyor. Sizlerden yardım bekliyorum yapabileceğim birşey kalmadı ve buraya sormak aklıma geldi . Tam anlatamamış olabilirim oyüzden tüm sorularınızı cevaplarım yeterki yardım edin .

Ekli dosyalar

• IMG_20250703_150528.jpg
    IMG_20250703_150528.jpg
    2,9 MB · Görüntüleme: 14
  • 17515765411577386733083822226252.jpg
    17515765411577386733083822226252.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 7

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
25
Abi şimdi telefonu açmayı başardım nasıl tüm bu yaptıklarımı silebilirim telefon kapatmadan çünkü şuan açık telefon normal açılıp kapanmasını istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O recovery artık durmuyor twrp attım ama bu seferde twrp çalışmadı bende tüm tuşlara falan bastım en sonda telefon açıldı tüm bu yaptıklarımı telefonu kapatmadan silip eski haline gelmesini istiyorum
Eski haline derken neyi kastediyorsunuz? Verilerinizin geri gelmesini istiyorsanız yedek almamissaniz gelmez. Ayrıca muhtemelen telefonu duzeltmissiniz. Yani sorun olmaması lazım.

Oyla:

mertgumuspala

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
poco x6pro
Konular
1
Yok o anlamda değil verilerin geri gelmesini istemiyorum tüm twrp gibi yaptığım şeylerin silinmesini istiyorum ve wi-fi çalışmıyor yani yazılım bozuk gibi
Eski haline derken neyi kastediyorsunuz? Verilerinizin geri gelmesini istiyorsanız yedek almamissaniz gelmez. Ayrıca muhtemelen telefonu duzeltmissiniz. Yani sorun olmaması lazım.

Bluetothta aynı şekilde

Oyla:

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
25
Yok o anlamda değil verilerin geri gelmesini istemiyorum tüm twrp gibi yaptığım şeylerin silinmesini istiyorum ve wi-fi çalışmıyor yani yazılım bozuk gibi

Bluetothta aynı şekilde
Bu attığınız rom orijinal Xiaomi romu muydu?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bu attığınız rom orijinal Xiaomi romu muydu?
hocam ben ilk mesajda belirttim zaten rom yükleyerek cihaz açılır ama baseband uçmuş. bu durumda wifi çalışmaz, imeiler silinmiştir. imei ve baseband için fix gerekir bu cihazlarda.

Oyla:
Üst Alt