Yardım Redmi Note 11 SE rom atamıyorum

mertgumuspala

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
poco x6pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Redmi Note 11 SE
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle forumda yeni olduğumu belirtmek isterim.
Evet telefonum Redmi Note 11 SE modeli.Bu model pek bulunmayan bir model ve rom olarakta redmi note 10 5g'nin romunu kullanıyor ve bu çok büyük bir dezavantaj bence,bugün baya bir uğraştım ama hiç birşekilde sonuç alamadım ( Mi Flash tool , Xiaomi tool v2 , ADB) gibi araçlardan yüklemeye çalıştım ama genel olarak hep adb hatası verdi bende başka yollara başvurdum mesela otg den yapmaya çalıştım en sonda evolution x diye bir rom yüklemeye çalıştım ve işler iyice kötüye gitti artık ekteki gibi bir menu açılıyor ve fastboot menüde işlem yapamıyorum hepbu dediğim menü açılıyor. Sizlerden yardım bekliyorum yapabileceğim birşey kalmadı ve buraya sormak aklıma geldi . Tam anlatamamış olabilirim oyüzden tüm sorularınızı cevaplarım yeterki yardım edin .

Ekli dosyalar

• IMG_20250703_150528.jpg
    IMG_20250703_150528.jpg
    2,9 MB · Görüntüleme: 106
  • 17515765411577386733083822226252.jpg
    17515765411577386733083822226252.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 7

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Yazılım tamamen bozulmuş gördüğüm kadarıyla. Yurtdışı imei atılmış cihaz ise zaten rom yüklense bile imei işlemi yapmadan cihazı açmanız mümkün değildi. Sorunlu bir cihaz olduğu için şebeke için fix vb. işlemlerde gerekiyor. Ücretli destek almanız gerekiyor. Biz uzak bağlantı ile hallederiz.

Oyla:

mertgumuspala

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
poco x6pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılım tamamen bozulmuş gördüğüm kadarıyla. Yurtdışı imei atılmış cihaz ise zaten rom yüklense bile imei işlemi yapmadan cihazı açmanız mümkün değildi. Sorunlu bir cihaz olduğu için şebeke için fix vb. işlemlerde gerekiyor. Ücretli destek almanız gerekiyor. Biz uzak bağlantı ile hallederiz.
Ne kadar peki ücretiniz veya benim başka yapabilceğim birşey varmı?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Ne kadar peki ücretiniz veya benim başka yapabilceğim birşey varmı?
Sizin yapabileceğiniz fastboot rom da rom yüklemek olur. Forumda konuları var zaten. Sorunsuz açılır şebeke ve imei gitmemiş olursa kullanırsınız. Denemek isterseniz deneyin. Aksi durumda biz uzaktan tamirini gerçekleştiririz. En basit yöntemin videosunu bıraktım.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

mertgumuspala

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
poco x6pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin yapabileceğiniz fastboot rom da rom yüklemek olur. Forumda konuları var zaten. Sorunsuz açılır şebeke ve imei gitmemiş olursa kullanırsınız. Denemek isterseniz deneyin. Aksi durumda biz uzaktan tamirini gerçekleştiririz. En basit yöntemin videosunu bıraktım.

Adb ile herhangi birşey yapmaya çalıştığımda bu şekil hatalar alıyorum bu yüzden işlem tamamlanmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adb ile herhangi birşey yapmaya çalıştığımda bu şekil hatalar alıyorum bu yüzden işlem tamamlanmıyor.
Fastboot flash boot_a recovery.img komutuyla twrp yüklemeyi başardım 😀😀😀😀😀😀

Abi müsaitsen bı bakabilirmisin şimdi ben twrp yükledim dedimya sonra telefon kendi kendine açılıp kapanmaya başladı resmi yazısı geliyor sonra gidiyor fastboot açıyor ne yapmam lazım bari telefonu kapatayım aç kapa yapmasın nasıl kapanır komple

Ekli dosyalar

• 1751612987565739450898625487976.jpg
    1751612987565739450898625487976.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

Abi müsaitsen bı bakabilirmisin şimdi ben twrp yükledim dedimya sonra telefon kendi kendine açılıp kapanmaya başladı resmi yazısı geliyor sonra gidiyor fastboot açıyor ne yapmam lazım bari telefonu kapatayım aç kapa yapmasın nasıl kapanır komple
benim bakacağım bir durum yok ki. Kendiniz halledemediyseniz uzak bağlantı ile biz tamirini yaparız.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Oyla:

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
26

Bazı telefonlarda kurtarma bölümü boot.img dosyasında oluyor. Attığınız recovery dosyasını boot olarak flaş etmeniz lazım muhtemelen. Evolation x romu ile belki cihazı açabilirsiniz. Eğer hâlâ aynı recovery duruyorsa. Yapmanız gereken apply update butonuna basın daha sonra adb sideload işlemini başlatın bilgisayar üzerinden "adb sideload <rom.zip>" yapın ve işlemi başlatın. İşlem bittikten sonra factory reset butonuna basın ve cihazı sıfırlayın. Daha sonra cihazı yeniden başlatın. Eğer Kadıoğlu hocamın dediği gibi imei sorunu falan yaşarsanız cihaz açılmayabilir.

Evolation x'in recovery cihazdan gitmiş ise cihazı fastboota alıp direkt cihaza ait stock fastboot rom flash edin. Fastboota almak biraz uğraştırabilir. Fastboot rom sonrası cihaz kendi orijinal recovery menüye atıp altta kırmızı yazılar veriyorsa yine imei yüzünden açılmıyordur.

Oyla:

mertgumuspala

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
poco x6pro
Konular
1
açılabiliyor olsaydı adı brick olmazdı zaten. o kısımlar bizim işimiz merak etmeyin. Özel mesaj ile bilgi verdim ben size.
Abi şimdi telefonu açmayı başardım nasıl tüm bu yaptıklarımı silebilirim telefon kapatmadan çünkü şuan açık telefon normal açılıp kapanmasını istiyorum

Bazı telefonlarda kurtarma bölümü boot.img dosyasında oluyor. Attığınız recovery dosyasını boot olarak flaş etmeniz lazım muhtemelen. Evolation x romu ile belki cihazı açabilirsiniz. Eğer hâlâ aynı recovery duruyorsa. Yapmanız gereken apply update butonuna basın daha sonra adb sideload işlemini başlatın bilgisayar üzerinden "adb sideload <rom.zip>" yapın ve işlemi başlatın. İşlem bittikten sonra factory reset butonuna basın ve cihazı sıfırlayın. Daha sonra cihazı yeniden başlatın. Eğer Kadıoğlu hocamın dediği gibi imei sorunu falan yaşarsanız cihaz açılmayabilir.

Evolation x'in recovery cihazdan gitmiş ise cihazı fastboota alıp direkt cihaza ait stock fastboot rom flash edin. Fastboota almak biraz uğraştırabilir. Fastboot rom sonrası cihaz kendi orijinal recovery menüye atıp altta kırmızı yazılar veriyorsa yine imei yüzünden açılmıyordur.
O recovery artık durmuyor twrp attım ama bu seferde twrp çalışmadı bende tüm tuşlara falan bastım en sonda telefon açıldı tüm bu yaptıklarımı telefonu kapatmadan silip eski haline gelmesini istiyorum

Ekli dosyalar

• 17516252748576364031427943664020.jpg
    17516252748576364031427943664020.jpg
    2,6 MB · Görüntüleme: 2
Oyla:
Üst Alt