İmei repair'den bahsediyor hocammalum işlem nedir ?
Bu cihaz da değilde, Redmi Note 9 (Merlin) cihazında imei repair denemiştim. Mtk işlemcili oda. Sorunsuz çalışmıştı. Ben sadece denemek için Sim 1'e de imei repair yaptım fakat cihaz recovery menüsünde kaldı. Yeniden Sim 2 için yapmak zorunda kaldım.Bu cihaza ENG Rom yükleyip Modem Meta ile Sim 2'ye malum işlemi deneyen var mıdır ya da denemek isteyen? Teşekkürler.
Teşekkürlerİmei repair'den bahsediyor hocam
Bu cihaz da değilde, Redmi Note 9 (Merlin) cihazında imei repair denemiştim. Mtk işlemcili oda. Sorunsuz çalışmıştı. Ben sadece denemek için Sim 1'e de imei repair yaptım fakat cihaz recovery menüsünde kaldı. Yeniden Sim 2 için yapmak zorunda kaldım.
Not : anlatımlarda hangi Meta sürümünün kullanıldığına dikkat edin. Maui Meta, ve Modem Meta var. Ben Modem Meta'da denediğimde bağlantı başarısız oluyordu. Uzun uğraşlar sonucunda anlatımda ki, ekran görüntüsünden Maiu Meta kullanıldığını gördüm. Sizinde başınıza gelirse uğraşmayın diye yazdım. İyi günler![]()
Rica ederim hocam. İyi günler, iyi forumlarTeşekkürler![]()
O malum işlemi denedim 5 gün oldu kalpten götürdü beni şebeke getirene kadar git programla attır hocamBu cihaza ENG Rom yükleyip Modem Meta ile Sim 2'ye malum işlemi deneyen var mıdır ya da denemek isteyen? Teşekkürler.