- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Redmi Note 9S
- Konular
- 1
arkadaşlar merhabalar redmi note 11 pro mediatek işlemcili modeli imei nasıl atabilirim yardımcı olurmusunuz
mi kilidi açılmamış note 11 proya imei attırıcam ancak mi kilidini açmadım açmak gereklimi acabaÜcretsiz yollarla bu cihaza imei işlemi yapamazsınız. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz. uzak bağlantı ile hallederiz..
yok o cihaz mtk olduğu için gerek yok. işlem anında biz hallederiz. Ama miui sürümünün ne olduğu önemli uygun değilse rom yükleyeceğiz. cihaz sıfırlanır..mi kilidi açılmamış note 11 proya imei attırıcam ancak mi kilidini açmadım açmak gereklimi acaba
miu sürümü 13.0.5 konu hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz bulunduğum ilçede bu işlemi yapıcak bi telefoncu yokyok o cihaz mtk olduğu için gerek yok. işlem anında biz hallederiz. Ama miui sürümünün ne olduğu önemli uygun değilse rom yükleyeceğiz. cihaz sıfırlanır..
Özel mesaj ile bilgi verdimmiu sürümü 13.0.5 konu hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz bulunduğum ilçede bu işlemi yapıcak bi telefoncu yok
Direnç sökülerek yapılmadıysa güncelleme ve sıfırlama yapmamalısınız..telefona imei attıktan sonra sıfırlarsan (fabrika ayarlarına dönüş) imei gidermi acaba
direnç sökmüş olabilirler. ya da imei atılmamıştır ya da türkiye cihazıdır vs. vs.telefonum 11 pro 4g modeli güncelleme yaptım gitmedi