Sohbet Redmi note 11 pro plus aldım

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
Hocam kurulum yapmadın ama bir an önce şarja takıp cihazın açılıp açılmadığını kontrol et, trendyoldan almıştım cihaz kusurluydu iafe ile uğraştırdılar biraz, aman dikkat
Taktım çok şükür sorun olmadı kurulum yaptım ayarlamaları kaldı.

Note 10 pro da video çekerken video sabitleme vardı ekran sabitti note 11 pro plus ta bunu bulamadım ki yok neden yok anlamadım.

Harici telefon süper, note 10 pro da konuşurken sensör problemi vardı note 11 ile bu problem çözülmüş, telefon cidden süper sadece ois olsa süper olurdu ama önemli değil, Allah'tan note 12 pro almamışım ikisi arasında gidip gelmiştim.

Tüm ayarlarımı note 10 pro ya bakarak ayarlarım sonra note 10 pro fabrika ayarlarına getirip çekmeceye koyarım tabi ortalama 10 ayda bir sim takmak kaydıyla mevzuyu biliyorsunuz saçma sapan mevzu.

hallocan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Note 11 ProPlus
Konular
13
Taktım çok şükür sorun olmadı kurulum yaptım ayarlamaları kaldı.

Note 10 pro da video çekerken video sabitleme vardı ekran sabitti note 11 pro plus ta bunu bulamadım ki yok neden yok anlamadım.

Harici telefon süper, note 10 pro da konuşurken sensör problemi vardı note 11 ile bu problem çözülmüş, telefon cidden süper sadece ois olsa süper olurdu ama önemli değil, Allah'tan note 12 pro almamışım ikisi arasında gidip gelmiştim.

Tüm ayarlarımı note 10 pro ya bakarak ayarlarım sonra note 10 pro fabrika ayarlarına getirip çekmeceye koyarım tabi ortalama 10 ayda bir sim takmak kaydıyla mevzuyu biliyorsunuz saçma sapan mevzu.
Evet gerçekten can sıkan bir deli zırvası durum. Ama Türkiye şartları artık şaşırmıyoruz, vergi almak için her yolu deniyorlar.

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
Evet gerçekten can sıkan bir deli zırvası durum. Ama Türkiye şartları artık şaşırmıyoruz, vergi almak için her yolu deniyorlar.
Hayattan zerre keyif almıyorum artık herhangi bir elektronik asgari ücretin bir hayli üstünde, avuç içi küçük elektronikler hariç USB bellek vs

Üst Alt