- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Note 10 pro
- Konular
- 133
Arkadaşlar merhabalar, geçen konu açmıştım poco F5 Pro mu Xiaomi 13 t mi diye ama o günden bugüne boçlar çıktı baya borçlar çıktı, şuan note 10 pro kullanıyorum ama telefonun mekanik problemleri var hoparlör konuşma vs neyse telefon almam lazımdı, poco F5 düşündüm ama bütçemi aştı geriye sevdiğim seri note serisi kaldı, note 12 pro ve note 11 pro plus hemen hemen aynı fiyatlarda note 11 pro plus 5G buda ileriye dönük önemli bir özellik onu geçtim Jbl hoparlör ve can alıcı özelliği 120w şarj var en sonunda kararımı verdim note 11 pro plus siparişi verdim, bu telefonu ciddi ciddi uzun yıllar kullanacam ve deyim yerindeyse gözüm gibi bakacam zira boyumu aşan borçlarım var.
Hepsi buradadan aldım akşam üzeri kargoya verildi yarın gün içinde teslim alırım ama kurulumu cumartesi yapacam çünkü çalışıyor olacam.
Hayat şartları gönlüm, f5 pro veya 13t bile değil 11 t pro istiyordu ama nasibim note 11 pro plus oldu, bakalım sonraki telefon note 15 pro plus yada Xiaomi 15t pro falan olur
Not: son olarak note 11 pro plus aldın kazık yedin falan demeyin yeter
Hepsi buradadan aldım akşam üzeri kargoya verildi yarın gün içinde teslim alırım ama kurulumu cumartesi yapacam çünkü çalışıyor olacam.
Hayat şartları gönlüm, f5 pro veya 13t bile değil 11 t pro istiyordu ama nasibim note 11 pro plus oldu, bakalım sonraki telefon note 15 pro plus yada Xiaomi 15t pro falan olur
Not: son olarak note 11 pro plus aldın kazık yedin falan demeyin yeter