- Adım
- Kenan
- Cihazım
- NOTE 11 PRO
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- B
- Telefon Modeli
- Redmi Note 11 Pro
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhabalar,
Redmi Note 11 Pro (Model: 220116TG) cihazım şu an açılmıyor. Cihaz sürekli "Main Menu" (Recovery) ekranına düşüyor veya Bootloop (sürekli yeniden başlama) durumunda kalıyor.
Durum:
Redmi Note 11 Pro (Model: 220116TG) cihazım şu an açılmıyor. Cihaz sürekli "Main Menu" (Recovery) ekranına düşüyor veya Bootloop (sürekli yeniden başlama) durumunda kalıyor.
Durum:
- Bootloader Kilidi: AÇIK.
- Mevcut Durum: Cihaz Fastboot moduna giriyor.
- Öncelikli Hedef: Cihazın içindeki verileri Fotoğrafları silmeden kurtarmak.
- Farklı kaynaklardan (Ahmet Faruk Tarhan, skkk vb.) "viva" uyumlu TWRP ve boot.img dosyalarını indirdim.
- fastboot boot twrp.img komutuyla geçici olarak başlatmayı denedim.
- Bilgisayarda "Sending OKAY", "Booting OKAY" alıyorum ancak telefon ya siyah ekranda kalıyor ya da tekrar orijinal "Main Menu" ekranına atıyor. Bir türlü TWRP arayüzüne ulaşamadım.
- Redmi Note 11 Pro 4G (viva) için Android 12/13/14 ile tam uyumlu, dokunmatiği ve decryption (şifre çözme) özelliği çalışan güncel bir TWRP veya OrangeFox linki olan var mı?
- TWRP açılmasa bile, Fastboot üzerinden verileri silmeden (Data Wipe yapmadan) sistemi ayağa kaldırmanın veya verileri çekmenin bir yolu var mı? (Örn: Safe Mode, adb pull vb.)
- Cihazın "Data" bölümüne zarar vermeden stock ROM'un sadece boot, system ve vendor imajlarını flashlamak işe yarar mı?