A alaratuba Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Alara Cihazım Redmi Yaş 28 Konum Tr Katılım 22 Eylül 2024 Konular 3 Mesajlar 2 Tepkime puanı 2 Puanları 3 22 Eylül 2024 #1 Merhaba, fastboot'dan hyperos kurulumu yapsam numaralar silinir mi? Moderatör tarafında düzenlendi: 23 Eylül 2024
Security Developer ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ Yönetici Destek Ekibi Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ Cihazım Xiaomi, Huawei Meslek Whatever Konum Alaska Katılım 4 Nisan 2022 Konular 25 Mesajlar 983 Çözümler 11 Tepkime puanı 679 Puanları 108 23 Eylül 2024 #2 alaratuba' Alıntı: Merhaba, fastboot'dan hyperos kurulumu yapsam imei silinir mi? Genişletmek için tıkla ... Donanımsal Kayıt + işlemler doğru ise silinmez Yazılımsal Kayıta silinebilir, seçeneğe bağlı fakat en temiz kurulumda kesinlikle silinir. Oyla: Oyla 0 Downvote
alaratuba' Alıntı: Merhaba, fastboot'dan hyperos kurulumu yapsam imei silinir mi? Genişletmek için tıkla ... Donanımsal Kayıt + işlemler doğru ise silinmez Yazılımsal Kayıta silinebilir, seçeneğe bağlı fakat en temiz kurulumda kesinlikle silinir.
A alaratuba Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Alara Cihazım Redmi Yaş 28 Konum Tr Katılım 22 Eylül 2024 Konular 3 Mesajlar 2 Tepkime puanı 2 Puanları 3 23 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Security Developer' Alıntı: Donanımsal Kayıt + işlemler doğru ise silinmez Yazılımsal Kayıta silinebilir, seçeneğe bağlı fakat en temiz kurulumda kesinlikle silinir. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Oyla: Oyla 0 Downvote
Security Developer' Alıntı: Donanımsal Kayıt + işlemler doğru ise silinmez Yazılımsal Kayıta silinebilir, seçeneğe bağlı fakat en temiz kurulumda kesinlikle silinir. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim