Rom Redmi Note 11 pro Eu roma geçiş

JacopNR1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
4
Arkadaşlar merhaba. Yeni aldığım Redmi note 11 pro global cihazıma MIUI 14 geldi ama romdan hiç memnun değilim. Eu rom kurmak istiyorum. Bootloader kildini açmak için bir iki gün önce Mi hesabıma girip hesap ekle dedim. Hesap eklendi. Şimdi benim sağlıklı bir Eu rom kurmam için tam olarak ne yapmam gerekiyor. Lütfen yardımcı olun. Çok fazla bir bilgim yok. Sizlerden alacağım Sağlıklı bilgilerle Eu rom kurmak istiyorum. Teşekkür ederim.

psrker26shw

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Note 11 pro 4g
Konular
7
Arkadaşlar merhaba. Yeni aldığım Redmi note 11 pro global cihazıma MIUI 14 geldi ama romdan hiç memnun değilim. Eu rom kurmak istiyorum. Bootloader kildini açmak için bir iki gün önce Mi hesabıma girip hesap ekle dedim. Hesap eklendi. Şimdi benim sağlıklı bir Eu rom kurmam için tam olarak ne yapmam gerekiyor. Lütfen yardımcı olun. Çok fazla bir bilgim yok. Sizlerden alacağım Sağlıklı bilgilerle Eu rom kurmak istiyorum. Teşekkür ederim.
Xiaomi tool V2 diye bişey vardı tüm bölge romlarını kullanabşliyordun bende de Viva var istersen yarın yaz yardımcj olayım

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
MTK işlemcili cihazlara eu rom geliştirilmiyor.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Geçmek istediğiniz rom XiaomiEu rom mu, yoksa stock rom avrupa romu mu. Eğer XiaomiEu olansa, cihazınız için yoktur. Bu geliştirici MTK işlemcili cihazlara EU rom üretmiyor. Diğer stock romlara Mİ Flash Tool ile boot kilidi açıldıktan sonra kolayca geçiş yapabilirsiniz.

JacopNR1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
4
Geçmek istediğiniz rom XiaomiEu rom mu, yoksa stock rom avrupa romu mu. Eğer XiaomiEu olansa, cihazınız için yoktur. Bu geliştirici MTK işlemcili cihazlara EU rom üretmiyor. Diğer stock romlara Mİ Flash Tool ile boot kilidi açıldıktan sonra kolayca geçiş yapabilirsiniz.
Hocam açıkcası pek bi bilgim yok ikisi arasında ne fark var tam olarak bilmiyorum. Eu romun stabil olduğunu, daha performanslı olduğunu duymuştum. Ama hangisi tam bilmiyorum. Şu an Mıuı 14 yüklü ama intetteki 14 ler gibi değil. İnternetteki sürümler daha değişik bendeki versiyonda 13 ile 14 arsında hiç bir fark yok.Değiştirmek istiyorum. Yada bir önceki versiyona düşürmek istiyorum. İmei kapanmadan yada telefon brick olmadan nasıl atabilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu daha mı performanslı hocam?

Cihazın Bootloader kilidinin açık olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim?

Xiaomi tool V2 diye bişey vardı tüm bölge romlarını kullanabşliyordun bende de Viva var istersen yarın yaz yardımcj olayım
Viva ne oluyor hocam?

Son düzenleme:

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
Hocam açıkcası pek bi bilgim yok ikisi arasında ne fark var tam olarak bilmiyorum. Eu romun stabil olduğunu, daha performanslı olduğunu duymuştum. Ama hangisi tam bilmiyorum. Şu an Mıuı 14 yüklü ama intetteki 14 ler gibi değil. İnternetteki sürümler daha değişik bendeki versiyonda 13 ile 14 arsında hiç bir fark yok.Değiştirmek istiyorum. Yada bir önceki versiyona düşürmek istiyorum. İmei kapanmadan yada telefon brick olmadan nasıl atabilirim?

Bu daha mı performanslı hocam?

Cihazın Bootloader kilidinin açık olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim?

Viva ne oluyor hocam?
Cihazın model adı Viva diye geçiyor Redmi Note 11 pro 4g Viva diye geçiyor

turkay1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
30
MTK işlemcili çoğu cihaz için eu rom mevcut hocam 11t amberde suan eu rom kullanıyorum. Patreon üzerinden belli bir miktar karşılığında romu satın alabiliyorsunuz.

Son düzenleme:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
MTK işlemcili çoğu cihaz için eu rom mevcut hocam 11t amberde suan eu rom kullanıyorum. Patreon üzerinden belli bir miktar karşılığında romu satın alabiliyorsunuz.
doğrudur hocam pek takip edebildiğim bir konu değil. düzeltme için tşk ederim yanlış bilgi vermiş olmayalım..

Üst Alt