Yardım Redmi note 11 pro ahize sorunu yardım

kayaweb78

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note 11
Konular
2
Xiaomi Redmi note 11 pro 4g Türkiye garantili kullanıyorum . Çift sim aktif şuan . 2-3 haftadır başlayan sorunum var . Normal şebeke üzerinden arama yaparken hoparlör açmadan ahize üzerinden karşı tarafın sesi hiç gelmiyor . Aynı şekilde whatshatptan internet üzerinden arama yapınca da ses gelmiyor ama benim seslerin karşı tarafa gidiyor . Hoparlör açınca karşı tarafın sesi o şekilde geliyor . Benzer sorunu yaşayan var mı ? Acaba sürüm güncellemesi sonrası mi oldu ? Çözümü bilen var mı m

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Şebeke üzerinden ben yaşadım farklı cihazda hocam.Fakat sürekli olmadı ve sesimin gitmesi yada karşı tarafı duymak için hoparlör açmadım.Ses 2-3 saniyelik kesilim düzelmişti.Whatshap görüşmesinde anlık ses gidip gelmesi oldu bir kaç kez sonra yaşamadım.Kullanılan rom ile alakalı olduğunu düşünüyorum.Hyperos olayındamı sorun var anlamadım gitti. Kilidiniz açıksa farklı rom deneyin dilerseniz.

kayaweb78

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note 11
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şebeke üzerinden ben yaşadım farklı cihazda hocam.Fakat sürekli olmadı ve sesimin gitmesi yada karşı tarafı duymak için hoparlör açmadım.Ses 2-3 saniyelik kesilim düzelmişti.Whatshap görüşmesinde anlık ses gidip gelmesi oldu bir kaç kez sonra yaşamadım.Kullanılan rom ile alakalı olduğunu düşünüyorum.Hyperos olayındamı sorun var anlamadım gitti. Kilidiniz açıksa farklı rom deneyin dilerseniz.
Garantisi devam ediyor , garantiye mı gitsem acaba

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Garantisi devam ediyor , garantiye mı gitsem acaba
Garanti denen birşey yok ülkemizde.İşin ustasına cihazın durumunu anlatın sorunu çözer hocam. Ben gidip 50 bin vermem kağıt parçaları için cihaza..Kaçağını alırım kılıfını uydururum genelde.Ülkemizde bir cihazda devlete alıyoruz şükür :)

kayaweb78

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note 11
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garanti denen birşey yok ülkemizde.İşin ustasına cihazın durumunu anlatın sorunu çözer hocam. Ben gidip 50 bin vermem kağıt parçaları için cihaza..Kaçağını alırım kılıfını uydururum genelde.Ülkemizde bir cihazda devlete alıyoruz şükür :)
Siz kaçak mı alıyorsunuz genelde

Üst Alt