Soru Redmi Note 11 Pro+ 5G Alınır mı?

PanzerTRe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
İphone se 2020
Konular
2
Arkadaşlar bu telefonu önerir misiniz? oyun ve batarya konusunda poco f4 ve x4gt bekliyorum ama ne zaman çıkacakları belli değil sizce bekleyeyimmi yoksa bunu mu alayim kamerası nasıldir ve işlemcisi en önemlisi ve 11k değer mi bu telefona alternatifi önericeğiniz nedir yorumlarınızı bekliyorum.

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Hocam oyun için alınabilecek en kotu telefonlardan onu diyeyimde bana göre parasını haketmiyor hem redmi serisine bu kadar para vermek mantıksız geliyor bence mi serisi veya dediğiniz gibi poco f4 vb alın mi 11t de bakabilirsiniz...(bunlar şahsi fikirimdir)

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Bu cihaz kesinlikle alınmaz Arayüzde bile donmalar var Google Haritalara giriyorsun Ekran simsiyah daha dün bu cihaz elimdeydi Rom atmam için geldi elime bir arkadaşım aldı. Redmi note 11 serisi bana göre en kötü seri. Poco F4 alın Kamera Önemli değilse F3 Alın aralarında pek fark yok.

burucu08

Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Bu cihaz kesinlikle alınmaz Arayüzde bile donmalar var Google Haritalara giriyorsun Ekran simsiyah daha dün bu cihaz elimdeydi Rom atmam için geldi elime bir arkadaşım aldı. Redmi note 11 serisi bana göre en kötü seri. Poco F4 alın Kamera Önemli değilse F3 Alın aralarında pek fark yok.
Size katılıyorum hocam redmi serisi benim için 7/8 pro da bitti

PanzerTRe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
İphone se 2020
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kameraya önem veriyorum o yüzden seçtim f4 ama ne zaman çıkacağı önemli birde sizce ne zaman çıkar tahmininiz nedir.

burucu08

Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Kameraya önem veriyorum o yüzden seçtim f4 ama ne zaman çıkacağı önemli birde sizce ne zaman çıkar tahmininiz nedir.
Hocam yd olarak mevcut sarı sitede illa garantili olsun demiyorsaniz ordan alabilirsiniz

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
28
redmi note 11pro + 5g veya poco x4 pro aynı cihazlar denilebilir oyun agırlıklı bir degildir şu anda ben kullanıyorum grafik birimi düşük işlemci hızlı güzel ısınma yapmaz verimliligi güzeldir pili de iyi gider ama olay oyuna gelince tökezleyecektir 3 yıl önceki cihazlar kadar anca güçlü işiniz oyun agırlılı degilse günlük işlerinizde fotograflarda güzel işler cıkarır marka bagımsız olarak " " bu linkteki telefonlar bu cihazdan daha performanslı ve oyun için daha iyi diyebilirim maddi durumunuz varsa snapdragon 855 üstü bir telefon almanız daha iyi olacaktır

PanzerTRe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
İphone se 2020
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
redmi note 11pro + 5g veya poco x4 pro aynı cihazlar denilebilir oyun agırlıklı bir degildir şu anda ben kullanıyorum grafik birimi düşük işlemci hızlı güzel ısınma yapmaz verimliligi güzeldir pili de iyi gider ama olay oyuna gelince tökezleyecektir 3 yıl önceki cihazlar kadar anca güçlü işiniz oyun agırlılı degilse günlük işlerinizde fotograflarda güzel işler cıkarır marka bagımsız olarak " " bu linkteki telefonlar bu cihazdan daha performanslı ve oyun için daha iyi diyebilirim maddi durumunuz varsa snapdragon 855 üstü bir telefon almanız daha iyi olacaktır
Ben poco f4 karar verdim ama ne zaman çıkacak belli değil ülkemizde o yüzden bekliyorum oyunda iyi dendiği için alacağım.

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
x3 pro da düşünülebilir üzmeyen bir cihaz.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
11k para verecekseniz Xiaomi serilerine bakın derim.

Üst Alt