Rom Redmi Note 11 Pro 4G (Viva)

Devransahinx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devransahinx
Cihazım
Redmi note 7
Konular
80
Mtk islemci değil mi , bende de var aynı cihaz , cok iyi ama keske snapdragon olanini alsaydim diye düşünmüyor degilim. Rom yukleyemiyorum, miui stock mesaj ve arama programlarini kullanmak için bir yol varmi?
Var endonezya rom'u yükleyebilirsin.

eryilmazemre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre Eryılma
Cihazım
J7 2016
Konular
4

azad6332

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 11 p
Konular
0
Arrow Android 13...
Reis ben dün aldım 0 telefon redmi note 11 pro ama güncelleme yapamıyorum olmuyor hata veriyor nasıl güncelleme yapabilirim şuan ki sürümü 13.0.11 en düşük sürüm bir sürü güncelleme gelmiş ama güncelleme yapamıyorum hata veriyor nasıl yapabilirim

azad6332

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 11 p
Konular
0
Öncelikle ROM DOSYAMIZ
Recovery Dosyamız
ADB Kurulum dosyası ADB
Kurulum için öncelikle cihazımızın BL Kilidi Açık OLMALIDIR.
Başlangıç olarak indirdiğimiz Arrow Recovery ve Arrow ROM dosyamızı ADB kurulu olduğu dosyanın içine atıyoruz yani C:/Program Files(x86) \Minimal ADB and Fastboot
1- Cihazımızı Ses kısma ve power tuşuna basılı tutarak Fastboot moduna alıyoruz.
2-Arrow Recovery isimli .İMG dosyasının ismini değiştirerek boot.img yapınız.
3- Cihazı fastboot moduna aldıktan sonra adb dosyasının içinde bulunan cmd here komut penceresini yönetici olarak çalıştırıyoruz.
4- Komut penceresine adb devices yazarak pc cihazı görüyor mu görmüyor mu kontrol ediniz.
5- Eğer ki ADB telefonunuzu görmüyorsa uygun driverleri yükleyiniz.

6- Adb devices yazdıktan sonra Komut listesine fastboot flash boot boot.img yazarak cihazımıza recovery yükleyeceğiz.
7- Recovery yükledikten sonra cihazı recovery moduna alınız. Ses yükseltme ve power tuşu ile.
8- Recovery açıldıktan sonra Aply Update diyip İnstal ad kısmına giriyoruz ve bilgisayara tekrardan geçiyoruz
9- Komut listesine adb sideload Arrow-v13.0-viva-UNOFFICIAL-20230119-GAPPS.zip yazarak 4-5 dakika bekleyeceğiz.
10- Ardından Recoveryden factory reset yaparak cihazı açabilirsiniz.

BİR SORUN OLUŞURSA SORUMLUSU BEN DEĞİLİM.
Anlamadığınız bir yer olursa veya yapamazsanız yazabilirsiniz.
Yazım belki biraz acemice olabilir kusura bakmayın :)
Reis benim cihaz yeni aldım 1 hafta olmadı telefondan güncelleme yapamıyorum hep hata veriyor nasıl güncelleme yapabilirim

Devransahinx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devransahinx
Cihazım
Redmi note 7
Konular
80
Bunu yüklerken gidiyor mu IMEI 😏
Kanka pek bilgim yok ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis ben dün aldım 0 telefon redmi note 11 pro ama güncelleme yapamıyorum olmuyor hata veriyor nasıl güncelleme yapabilirim şuan ki sürümü 13.0.11 en düşük sürüm bir sürü güncelleme gelmiş ama güncelleme yapamıyorum hata veriyor nasıl yapabilirim
Nasıl bir hata alıyorsun ?

koza-han

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kozyy
Cihazım
redmi note 9
Konular
19
Selam forum, viva için pek rom bulunmuyor telegramda bir kanalda rom buldum ve bu gece kuracağım olumlu bir cevap verirse sizinle paylaşacağım viva kullanıcıları kendini belirtsin
Senin konuyu görüp duruyorum sormayı unutuyorum hocam :D bende de aynı cihaz var pil performansı nasıl ve ön kameradaki bulanıklık durumu var mı stock romdaki gibi

Devransahinx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devransahinx
Cihazım
Redmi note 7
Konular
80
Senin konuyu görüp duruyorum sormayı unutuyorum hocam :D bende de aynı cihaz var pil performansı nasıl ve ön kameradaki bulanıklık durumu var mı stock romdaki gibi
Rom şuan stabil değil hocam, kaynak kodu bekleniyor daha stabil olması açısından biraz sabır gerekli :)

Üst Alt