Yardım Redmi note 11 pro 4g (Viva) nv data is corrupted

Moder_Ato

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metehan
Cihazım
Xiaomi 13 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 14
Telefon Modeli
Redmi note 11 pro 4g (Viva)
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba herkese ilk öncelikle.Elimde bir redmi note 11 pro 4g telefon var. Yüksek ihtimalle IMEI atılmış ve güncelleme yapılmış bu yüzden nv data is corrupted hatası veriyor. İlk önce bunu araştırdığımda belirli modem dosyalarıyla halledebilenleri gördüm. Redmi note 11 pro 4g için hiçbir modem dosyası bulamadım (fastboot romun içindeki dosya dışında) bazı konulara baktığımda modem dosyası değil de nvdata yedeği ile halledebilenleri gördüm ama maalesef ki nvdata dosyası da bulamadım. Twrp kurmayı denedim ve orangefox twrp kurmayı başardım ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum çünkü hiçbir dosyaya ulaşamadan yapmak imkansız. Şimdiden yardım edenlerin ellerine sağlık teşekkür ederim.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bu cihaz modem dosyası ile düzeltilenlerden değil. Güncellemede patch gittiği için ya da sıfırlamada imei gittiği için bu hatayı veriyor. Çözümü ise yeniden imei tamiri yapılmasıdır.

Oyla:

Moder_Ato

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metehan
Cihazım
Xiaomi 13 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu cihaz modem dosyası ile düzeltilenlerden değil. Güncellemede patch gittiği için ya da sıfırlamada imei gittiği için bu hatayı veriyor. Çözümü ise yeniden imei tamiri yapılmasıdır.
eng rom flashlasam modem meta telefonu görür mü

Oyla:

Moder_Ato

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metehan
Cihazım
Xiaomi 13 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eng rom dosyası buldum ama ne yazık ki hepsi şifreli maalesef indirdiğim linkte de herhangi bir rar şifresi budur diye bir yazı yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birkaç dosya daha indiriyorum şuan şifresiz olduğu yazıyor bakalım.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt