Yardım Redmi Note 11 pro 4g (viva) model ürün için destek

demirom

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yasin
Cihazım
viva pro 11
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Note 11 pro (viva)
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selam aleyküm,
Ustadlarım Redmi Note 11 pro 4g (viva) model ürün cihazım yd ürün olup wp hatası nedeni ile bootloder kilid kapatma işlemi yaptım fakat işlem sonrası cihazım kendiliğinden açılıp kapanıyor main menu dene kısma yönlendiriyor ardından reboot yapınca fastboot ekranına dönüyor tekrar açılıp kapanıyor allah rızası için kardeşinize yardımcı olabilir misiniz eski haline geri getirmek istiyorum
İşlem sonrası şuanda bootloder açık mı kapalı mı bilmiyorum falat logo gelince üst kısımda kilit açık gösteriyor

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Hocam rom rom yüklemesi yapıldı fakat cihaz logo sonrası main menu açılıyor cihaz yine açılmamaktadır konu için tekrar destek olur musunuz
recovery ekranında altta nvdata hatası varsa cihaz açılmaz zaten imei atılması gerekiyor.

Oyla:

Besler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Musa
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
recovery ekranında altta nvdata hatası varsa cihaz açılmaz zaten imei atılması gerekiyor.
Hocam bende IMEI attırmak istiyorum birkaç forumda sizi gördüm size nerden nasıl ulaşabilirim IMEI attırmak istiyordum Xiaomi 14 düz telefon

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Hocam bende IMEI attırmak istiyorum birkaç forumda sizi gördüm size nerden nasıl ulaşabilirim IMEI attırmak istiyordum Xiaomi 14 düz telefon
o model olmuyor şuanda server lar kapandığı için. direnç işlemide yok bekleyeceksiniz inşallah bir şeyler çıkar.

Oyla:

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
12
Hocam rom rom yüklemesi yapıldı fakat cihaz logo sonrası main menu açılıyor cihaz yine açılmamaktadır konu için tekrar destek olur musunuz

whatsapp-gorsel-2024-07-14-saat-21-31-00_9bb7b318-jpg.191230

Bu görselde'ki gibi Recovery ekranının en altında NV data is corrupted yazıyor mu ?

Oyla:

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
12
evet aynısı yazmaktadır

H.kadioglu Hocamıza ulaşın. Modem dosyası ile alakalı bir sorun mevcut. Muhtemelen cihazınıza daha önceden imei atılmış ve şu anda tekrar imei atılması lazım. Malesef ki ücretli yaptırmanız gerekiyor.

Oyla:
Üst Alt