Yardım Redmi Note 11 Pro 4G (vida) twrp arıyorum

Ahmet2704

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
3
Arkadaşlar Telefonum Redmi Note 11 Pro 4G (vida)
uygun twrp bulamıyorum yardımcı olabilirmisiniz orange fox var ise oda olur.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
bu cihazda düzenli çalışan twrp varmı bilmiyorum ama amacınız root lamak ise twrp kurmayın.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu şekilde rootlayın. Tabiki cihaz yurtdışı imei atılmış cihaz değilse bu işlemi yapın yoksa açılmaz..

yunusarpc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Redmi note 11
Konular
2
Arkadaşlar Telefonum Redmi Note 11 Pro 4G (vida)
uygun twrp bulamıyorum yardımcı olabilirmisiniz orange fox var ise oda olur.
Bende twrp aradım arıyorum fakat bulamadım. Ama eyerki sadece root atmak için arıyorsan root atmak için twrpye gerek yok. Neden gerek yok çünkü yazılım sürümüne bak ve o yazılım sürümünü internetten bul ama bulduğun yazılım pcden yüklenir olan olsun yazi zip deği tgz olanı indir. Ve indirdiğin tgz formatlı yazılımını winrar ile aç içinde boot.img var onu kopyala telefonunun içine at telefonuna magisk'in en son sürümünü kur ve magisk uygulamasını aç ana ekranda magisk yazan yerin kaeşısında yükle var. O yükleye bas dosyaya uygulaya tıkla dosya klosürü açılacak ordan boot.img buo ve uygulada bekle magisk yeni bir boot.img dosyası oluşturacak download klasörüne ama adını farklı yazar ama o oluşturduğu dosya uzantısı img'dir. Dosya oluştuktan sonra o dosyanın adını boot.img yap ve pcye at. Telefonunu fasboot mıduna al ve fastboot modunda iken telefonuna o boot.img dosyasını yükle işlem tamamdır.

Üst Alt