Yardım Redmi Note 11 imei ve bootloader

veyselkya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veysel
Cihazım
Redmi note 11
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miu global 14.0.3
Telefon Modeli
redmi note 11
Bootloader Kilidi
Kapalı
Cihazım 2201117TG modelli global sürüm cihazı 1 yıl önce almıştım şu an çift imeide gitmiş durumda bu cihazlara dirençsiz imei mi atılıyor dirençli mi bi de şu an miu ayarlarından bootloaderı açamıyorm mobil verim olmadığı için konu hakkında bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
flashing is not allowed in lock state şu hatayı alıyorm hocam internette araştırdığımda bootloader kapalı hatasıymış ben mi yanlış araştırdım acaba pc cihazı falan görüyor twrp yüklerken bu hatayı veriyor
Bootloader kapalı evet doğru da IMEI atılmış cihazın bootloader kilidinin kapalı olması tuhaf geliyor

Oyla:

veyselkya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veysel
Cihazım
Redmi note 11
Konular
1
Bootloader kapalı evet doğru da IMEI atılmış cihazın bootloader kilidinin kapalı olması tuhaf geliyor
cihaz direnç kayıtlı demi çoğu kişi öyle dedi ama güncelleme yaptm telefonu kaç kere sıfırladım bir şey olmadı kafam çok karıştı

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
cihaz direnç kayıtlı demi çoğu kişi öyle dedi ama güncelleme yaptm telefonu kaç kere sıfırladım bir şey olmadı kafam çok karıştı
Güncelleme yapmanıza rağmen IMEI gitmediyse yazılımsal IMEI değildir. Hocam eğer artık bootloader başvurusunda cihaz kaydı da yapılıyorsa yani kastetmek istediğim yalnızca başvuru yapılan cihazın bootloader kilidinin açılmasını sağlayan bir sistem geliştiyse birde üstüne cihaz snapdragon kullandığı için bootloader açamazsanız ücretli destek almanız yani yetkili hesap gerekir. Eğer ücretli destek alacak olursanız H.kadioglu hocama ulaşın.

Oyla:

veyselkya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veysel
Cihazım
Redmi note 11
Konular
1
Güncelleme yapmanıza rağmen IMEI gitmediyse yazılımsal IMEI değildir. Hocam eğer artık bootloader başvurusunda cihaz kaydı da yapılıyorsa yani kastetmek istediğim yalnızca başvuru yapılan cihazın bootloader kilidinin açılmasını sağlayan bir sistem geliştiyse birde üstüne cihaz snapdragon kullandığı için bootloader açamazsanız ücretli destek almanız yani yetkili hesap gerekir. Eğer ücretli destek alacak olursanız H.kadioglu hocama ulaşın.
hocamla görüştük direnç kayıt dedi bölgenizdeki bir telefoncuya uğrayın dedi teşekkür ederim ikinize de

Oyla:
Üst Alt