Haber Redmi Note 11 global versiyonu 26 Ocak'ta tanıtılacak

Redmi Note 11'in global versiyonu 26 Ocak'ta tanıtılıyor. Xiaomi tarafından gelen açıklamada Redmi Note 11'in 26 Ocak'ta online etkinlikle Avrupa'da tanıtılacağı açıklandı.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir


Xiaomi'nin alt markası olan Redmi'nin global olarak tanıtacağı modeli Redmi Note 11 geliyor. Sosyal medya hesapları üzerinden duyuru yapan Xiaomi, Redmi Note 11 için 26 Ocak'ta bir etkinlik düzenlediklerini açıkladı.

Redmi Note 11, 26 Ocak'ta Avrupa'ya geliyor​

Geçtiğimiz yıl Çin ve Hindistan için Redmi Note 11 modellerini tanıtan Redmi, Avrupa versiyonunun daha sonra tanıtılacağını ve satışa sunulacağını açıklamıştı. Geçtiğimiz gün hakkında bazı sızıntılar aldığımız Redmi Note 11, şimdi resmi bir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Xiaomi tarafından yapılan açıklamaya göre 26 Ocak 2022 tarihinde düzenlenecek olan bir etkinlikle karşımıza çıkacak olan Redmi Note 11 açıklamaya göre online bir etkinlikle tanıtılacak. Yani cihaz hakkında herşeyi belirtilen bağlantılardan izleyebileceğiz. Gelin şimdi Redmi Note 11'in daha önceden sızdırılan bazı özelliklerine göz atalım.

Redmi Note 11'in muhtemel özellikleri!​

Gelen sızıntılara göre 6,5 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlükte LCD bir ekranla gelecek olan Redmi Note 11, bu ekranda 90Hz yenileme hızı sunacak. Ön tarafında 8MP ya da 16MP'lik bir kamera taşıması beklenilen Note 11, arka tarafında 50MP + 8MP + 2MP olmak üzere üçlü kamera grubunu barındırıyor.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir


Performansını Snapdragon 680 yonga setinden alan Redmi Note 11, 4 GB ve 8 GB RAM bellek seçeneği sunacak. 5000mAh'lik bir pili içerisinde taşıyan cihaz, 18W hızlı şarj desteği ile bataryasını dolduracak. İşletim sistemi olarak ise Android 11 tabanlı MIUI 12.5 kullanılacak.

Kaynak:
 
Üst Alt