Rom Redmi Note 10S Xiaomi.eu | HyperOS

Ramazan.T

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
29
Merhaba. 10S için eu rom çıkmış sanırım. Resmi olup olmadığından emin değilim ama yine de kullanmak isteyenler için romu paylaşmak istedim.

Cihaz: Redmi Note 10S | Xiaomi.eu
Android Sürümü: 14
HyperOS sürümü: 1.0.24.5.6 DEV BETA

Fastboot modda flash etmek için zip dosyasını klasöre çıkarın. Zts_exract dosyasını açın ve işlemin bitmesini bekleyin. Daha sonra flasher bat dosyası ile romu flash edin.

Recovery ile zip'i flash edip format data yapmanız yeterli ama ben recoveryden flash edemedim o yüzden fastboot üzerinden yaptım. Kendi şansınızı deneyin.

-
Geliştiricinin notları;

Cihazın çekirdeği KernelSu ile patchlenmiş halde geliyor. Yani KernelSu'yu indirerek roota erişim sağlayabilirsiniz. Ek olarak cihazın sertifika testini geçtiğini söylüyor. (Ben de geçmemiş belki kendim bozmuşumdur). Ek olarak bu romun normal kullanıcılar için olmadığını söylüyor.

Kendimce şu an gördüğüm hatalar olarak şu anlık sadece parmak izinin sorunlu olduğunu gördüm. Onun dışında Bir şey yok. Romu daha bugün indirdim. Sizde indirip kendi görüşlerinizi yorumda belirtebilirsiniz.

Bu: Tg/@NEESCHAL_3

kurtbahartr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahar
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
0
Google'da başka bir şey ararken rast geldim. Bu ROM'u bir süredir kullanıyorum ve Play Bütünlüğünü geçmemesinin sebebi ROM'da yüklü olan Xiaomi.EU spoof paketinin güncel olmaması. Birkaç gün önce Xiaomi.EU ekibi tarafından kendi forumunda bu pakete güncelleme gönderildi ve bunun her güncellemesinin elle kurulması gerekiyor.

Forum gönderisinin linki:

Her güncelleme bu gönderi altında yeni bir yanıt olarak gönderiliyor. Alternatif olarak her güncellemede linklenen Sourceforge projesini takip edebilirsiniz.

sehervakti

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
sedat
Cihazım
xiami m5s
Konular
3
Merhaba Romda türkçe dil var mı acaba.

gsli_falc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hnsl
Cihazım
Note 10s
Konular
22
Hyperos alicakmi note,10s?

kurtbahartr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahar
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
0
Hyperos alicakmi note,10s?
Teorik konuşacak olursak evet, HyperOS Android 13 gelmesi beklenebilir. Ancak söylentilere göre de bu güncelleme sadece POCO M5s (rosemary_p) varyantına HyperOS ("for POCO" diye varyant olabilir) Android 14 olarak gelecek çünkü POCO M5s MIUI for POCO 13 Android 12 ile çıkmıştı. Eğer bu mantık geçerliyse Hintli Redmi Note 11 SE (secretr) varyantına da aynı tür güncellemenin HyperOS Android 14 (UKLINXM) olarak normal Hintli MIUI'ın üstüne gelmesi beklenebilir.

But it's just a theory. ;)

gsli_falc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hnsl
Cihazım
Note 10s
Konular
22
Teorik konuşacak olursak evet, HyperOS Android 13 gelmesi beklenebilir. Ancak söylentilere göre de bu güncelleme sadece POCO M5s (rosemary_p) varyantına HyperOS ("for POCO" diye varyant olabilir) Android 14 olarak gelecek çünkü POCO M5s MIUI for POCO 13 Android 12 ile çıkmıştı. Eğer bu mantık geçerliyse Hintli Redmi Note 11 SE (secretr) varyantına da aynı tür güncellemenin HyperOS Android 14 (UKLINXM) olarak normal Hintli MIUI'ın üstüne gelmesi beklenebilir.

But it's just a theory. ;)
Sadece Hint romuna mi gelir diyorsun ?

unique77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
3
Selamlar. Romu henüz yeni kurdum. Bir sorun yaşar mıyım? Miui'da birçok kez sürüm değiştim, artık bir sürümde kalmak istiyorum.

Üst Alt