- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Redmi note5
- Konular
- 1
Linkleri acilmiyorTeşekürler hocam öbürü sorunluydu system bölümü vs çıkmıyordu şimdi deneyeceğim bu enazından başlangıc oldu
Linkleri acilmiyorTeşekürler hocam öbürü sorunluydu system bölümü vs çıkmıyordu şimdi deneyeceğim bu enazından başlangıc oldu
Konudaki Linkler Silinmiş Buradan İndirip KurabilirsinizLinkleri acilmiyor
konuyla alakalı değil ama sizin açtığınız konuda yazılımla bootloader kaldırma işlemini miui13 olan bir note10s te yaptım hocam .Kilit açıldı fakat telefon her başlangıçta dm-verity hatasıyla açılıyor. Burdaki dm verity kodu orda işe yarar mı acabaŞimdi Denedim Senin İçin Çalışıyor Sorun Yok.dosya yöneticisi ile System media boot.mp3 açılış sesini sildim
Nasıl Kurdunuz 1.2 yaz Hatayı Söylerim
Merhabakonuyla alakalı değil ama sizin açtığınız konuda yazılımla bootloader kaldırma işlemini miui13 olan bir note10s te yaptım hocam .Kilit açıldı fakat telefon her başlangıçta dm-verity hatasıyla açılıyor. Burdaki dm verity kodu orda işe yarar mı acaba
Aynen hocam bende öyle düşünüyorum .Miui13 normal yolla bootloader açılmadığını anladı ve böyle uyarı verdiriyor. 12.5.16 kuracam birazdan.Sonucu buraya yazarım teşekkürlerMerhaba
MIUI 13 Denemedim Açılacağını Biyorum.Tahminimce Bu Hata Telefonda Yazılım değişikliklerini yapmaya çalışıldığı ve işletim sistemi güvenliğinin Güvenli Olmadığını Durumlarda, doğrulama hata mesajı Vermiş.Kilit Açıldıysa Hangi Romu Yüklediysen Onun Fastboot Romunu Yeniden Yüklemeyle
Tahminimce Düzelmesi Gerek Önemli Verilerin Varsa Yedekleyip Denermisin.Düzelirse Buraya Yazabilirsin