Yardım Redmi note 10s ses takılması

ihsoz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İhsan
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
3
Merhabalar, redmi note 10S kullanıcısıyım. MIUI13 sonrası müzik dinlerken, görüntülü konuşurken, dizi izlerken seste takılmalar oluyor. Telefon uygulaması çok donuyor. Uygulamar kendi kendine kasıyor ve kulaklık isimli bir bildirim geliyor. Telefonu sıfırladım sorunlarım aynı şekil devam etti. Yardımcı olabilir misiniz?

tozmen130

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Note 10S
Konular
20
miui 13 kaynaklı miui 12.5 e dönmenizi tavsiye ederim

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Merhabalar, redmi note 10S kullanıcısıyım. MIUI13 sonrası müzik dinlerken, görüntülü konuşurken, dizi izlerken seste takılmalar oluyor. Telefon uygulaması çok donuyor. Uygulamar kendi kendine kasıyor ve kulaklık isimli bir bildirim geliyor. Telefonu sıfırladım sorunlarım aynı şekil devam etti. Yardımcı olabilir misiniz?

excalabur hocam bir zamanlar bu telefonun kitabını yazmıştı hocam yardımcı olur musunuz ben yanlış bir bilgi vermek istemiyorum
Merhaba
Telefonu Servise Göndermenize Gerek Yok Donanımsal bir Arıza Yok Boşuna Zaman Kaybı Olur
Garantili Galiba Bildiğim Kadarıyla Telefonun BL Bootloader Kilitli Olduğundan Yapacaklarınız Sınırlıdır
Bu İşlemi Yaparsanız Yedekleriniz Varsa Yedekleyin Verileriniz Silinecektir
MIUI 13'e Güncellemeyle Geçtiyseniz.Telefonun kendi Recoveryisine Girin
Wipe Data Yapın Deneyin Düzelmesi Lazım
Başka Seçeneklerde Var Bl Kilidinin Açık Olmadığından Başka Rom Yükleme Geçme Şuan Yapamazsınız

ihsoz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İhsan
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba
Telefonu Servise Göndermenize Gerek Yok Donanımsal bir Arıza Yok Boşuna Zaman Kaybı Olur
Garantili Galiba Bildiğim Kadarıyla Telefonun BL Bootloader Kilitli Olduğundan Yapacaklarınız Sınırlıdır
Bu İşlemi Yaparsanız Yedekleriniz Varsa Yedekleyin Verileriniz Silinecektir
MIUI 13'e Güncellemeyle Geçtiyseniz.Telefonun kendi Recoveryisine Girin
Wipe Data Yapın Deneyin Düzelmesi Lazım
Başka Seçeneklerde Var Bl Kilidinin Açık Olmadığından Başka Rom Yükleme Geçme Şuan Yapamazsınız
Merhaba aynen aradığımda donanımsal bir arıza olmadığını söylediler. Cihazım garantili. Güncellemeyle geçtim 13e keşke geçmeseydim. Wipe data yaptım daha önce sorunuma çare olmadı başka ne yapabilirim? Yardım olduğunuz için teşekkürler.

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Merhaba aynen aradığımda donanımsal bir arıza olmadığını söylediler. Cihazım garantili. Güncellemeyle geçtim 13e keşke geçmeseydim. Wipe data yaptım daha önce sorunuma çare olmadı başka ne yapabilirim? Yardım olduğunuz için teşekkürler.
Önemli Değil Fakat Telefon Garantili Olduğundan BL Bootloader Kilidi Kapalı.Önce Bootloader Kilidini Açmak Gerek.
Tekrar Android 11 MIUI 12 Fastboot Romunu Yüklemek Sonrada Kilit Açıldıktan Sonra
İstediğiniz Android 11 MIUI 12 Fastboot Romunu Kurarken Tekrar BL Bootloader Kilidini Tekrar Kapatılabilir.
Telefon Garantili Durumuna Geri Döner Bunlar İçin Tek Tek Uğraşmak Gerek

Üst Alt