Denemen Lazım Şuan TWR'den Yükleneceğini Sanmıyorum sistem vendor Bölümleri Aktif Değil Doğal Olarak Yükleyeceğini SanmamHocam twrp üzerinden kurabilirmıyım stock recovery olmasına gerek var mı
Hocam sıkıntı mı var güncelleme de acaba? Yeniden başlattığım halde hala gece güncelle yazıyor.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi Note 10S (Rosemary) Endonezya V12.5.6.0.RKLIDXM
Güncelleme ve Kurulum Yöntemleri
1:OTA Güncellemesini Bekleyebilirsiniz.V12.5.5.0.RKLIDXM Romunda İseniz Zip Uzantılı Dosyayı İndirip Sistem Güncelleyici Üzerinden Kurabilirsiniz
2:Aşağıda Bulunan Recovery İndirme Bağlantısı Üzerinden Zip Uzantılı Dosyayı İndirip Sistem Güncelleyici Üzerinden Kurabilirsiniz
3:Cihazınızın Bootloader Kilidi Açık İse Fastboot Romu İndirip MI Flash Yazılımı ile Cihazınıza Yükleyebilirsiniz.
Mi Flash Tool
Fastboot Rom Kurulum Rehberi
1-OTA Rom İndirme BağlantısıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2:Recovery Rom İndirme BağlantısıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
3:Fastboot Rom İndirme Bağlantısı
Şimdi Yeniden Başlata BasarmısınHocam sıkıntı mı var güncelleme de acaba? Yeniden başlattığım halde hala gece güncelle yazıyor.
Basıyorum hocam kapanıp açılıyor yine aynı yazı kalıyor.Şimdi Yeniden Başlata Basarmısın
Hocam güncellenmiş zaten 12.5.6 olmuşBende de ayni sorun mevcut..
İkinizde Normal WİFİ denmi Güncellediniz Yoksa ota Dosyasınımı Yüklediniz.Normal Recoverymi Yoksa Twrp İle Deniyorsunuz Ayrıntıları Ne Yaptığınızı Yazarsanız Çözelim Hemen KonuyuBende de ayni sorun mevcut..
Bende onun İçin Zaten Yeniden Başlatın Dedim Güncelleme Yapmış Ama Yeniden Normal Başlatmadığından Sorun Ondan KaynaklıBasıyorum hocam kapanıp açılıyor yine aynı yazı kalıyor.