Yardım Redmi Note 10S Root

muharremp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi note 10S
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
00000
Telefon Modeli
Mi 10s
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese selam. Telefona magisk indirmem gerekiyor. Twrp veya magisk uygulamasından imaj dosyasını yenileyip kurmamız gerektiğini biliyorum. Belki bin tane konu açılmıştır fakat hepsinde farklı cevap var . Note 10S kullanıyorum. 120Gb tamamen dolu. Silinmemesi gereken sürüsüyle dosyam ve görüntüm var. Yedeklesem geri yüklemesi vs aşırı uğraştıracak. Magiski yüklemek için, hiç bir veri silinmeyecek şekilde herhangi bir yöntem var mıdır acaba? Telefon orjinal halinde. Bloader kilitli. Baştan sona tüm işlemler için soeuyorum. Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca ek olarak sorayım bilgisi olan cevaplarsa çok çok sevinirim. Evde eski 2 3 tane telefon var. Birinin power tuşu tamamen bozulduğu için pas geçiyorum, diğeri Huawei p smart s, kilit açmak için sürüm düşürmek gerekiyor yani onu da geçiyorum. Lg k10 var fakat firma kilit açma desteğini kaldırdığı için açamıyorum bir iki tool denedim fakat işe yaramadı. Son olarak htc desire 830'um var. Kilidini açtım fakat twrp yükleme komutunu girince **Failed Remote : Partition Flashing Is Not Allowed. ** Hatası alıyorum. Bilgisayarla aram çok iyidir fakat androidden pek anlamıyorum. Ekrana yükleme isteği gelince onaylıyorum, recorvery moduna girince telefon ilk defa kurulum yapıyormuş gibi uygulamalar hazırlanıyor diyor tekrar normal şekilde açılıyor. Bu hatanın çözümünü bilen varsa yanıtlarsa çok sevinirim. Veya lg k10'un kilidini nasıl açabileceğimi.

Son düzenleme:

sincerelym

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
Bootloader açıksa, magisk yüklemesinden neden verileriniz silinsin ki?

Oyla:

muharremp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi note 10S
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader açıksa, magisk yüklemesinden neden verileriniz silinsin ki?
Dediğim gibi kilitli hocam. Orjinal halinde diye belirttim gönderide.

Baştan sona soruyorum cümlem yanlış anlaşılmasın, şu method var deseniz yeterli adım adım anlatmanızı istemedim. Yani verilerimin silinmeyeceği telefonun sıfırlanmayacağı bi yöntem arıyorum. Deneyimi olan yazarsa çok sevinirim

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Aşağıdaki araçla verileriniz silinmeden bootloader açabiliyorsunuz fakat kimse kesin silinmez diyemez. Mutlaka yedeklerinizi almanız gerekli, risk her zaman için var. Eğer yedek alamam diyorsanız bu işlere hiç bulaşmayın hocam.

HTC cihazlarda da root için öncelikle bootloader benzeri bir işlem yapılıyordu ama açıkçası unuttum. Xda'dan bir araştırın.

Oyla:

muharremp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi note 10S
Konular
3
Aşağıdaki araçla verileriniz silinmeden bootloader açabiliyorsunuz fakat kimse kesin silinmez diyemez. Mutlaka yedeklerinizi almanız gerekli, risk her zaman için var. Eğer yedek alamam diyorsanız bu işlere hiç bulaşmayın hocam.

HTC cihazlarda da root için öncelikle bootloader benzeri bir işlem yapılıyordu ama açıkçası unuttum. Xda'dan bir araştırın.
Teşekkürler. Htc cihazımın bootloaderini açtım. Fastboot cihazı algılıyor. Fastboota da girebiliyorum. Sadece twrp imaj dosyasını flashlarken "Failed Remote : Partition Flashing Is Not Allowed." Hatası veriyor. Telefonda onay ekranı çıkıyor onaylıyorum, recorvery moda gelince normal şekilde tekrar başlıyor

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Teşekkürler. Htc cihazımın bootloaderini açtım. Fastboot cihazı algılıyor. Fastboota da girebiliyorum. Sadece twrp imaj dosyasını flashlarken "Failed Remote : Partition Flashing Is Not Allowed." Hatası veriyor. Telefonda onay ekranı çıkıyor onaylıyorum, recorvery moda gelince normal şekilde tekrar başlıyor
Yıllar önce bir arkadaşın cihazında root yetkisi almıştım. Bootloader açtıktan sonra online yetki almak gibi bir işlem daha yapmak gerekiyordu. Onay alınınca Boot ekranında kırmızı olan bir yazı yeşile döndükten sonra işlem yapılıyordu ama söylediğim gibi yıllar önce yaptığım bir işlem ve detayları hatırlayamıyorum. Xda'dan arşiv konularını bir incelemeniz lazım, aktif olarak bu cihazı kullanan, güncel bir rehber hazırlayabilecek yok bildiğim kadarıyla.

Oyla:

muharremp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi note 10S
Konular
3
Yedek alıp geri yüklemek inanın aşırı zor geliyor bana 120gb + olarak tekrardan uygulama indirmek çok uğraştıracak. Acaba telefonun tüm içeriğini tamamen kopyalayacak bir yöntem var mı?
Herkese selam. Telefona magisk indirmem gerekiyor. Twrp veya magisk uygulamasından imaj dosyasını yenileyip kurmamız gerektiğini biliyorum. Belki bin tane konu açılmıştır fakat hepsinde farklı cevap var . Note 10S kullanıyorum. 120Gb tamamen dolu. Silinmemesi gereken sürüsüyle dosyam ve görüntüm var. Yedeklesem geri yüklemesi vs aşırı uğraştıracak. Magiski yüklemek için, hiç bir veri silinmeyecek şekilde herhangi bir yöntem var mıdır acaba? Telefon orjinal halinde. Bloader kilitli. Baştan sona tüm işlemler için soeuyorum. Teşekkürler

Ayrıca ek olarak sorayım bilgisi olan cevaplarsa çok çok sevinirim. Evde eski 2 3 tane telefon var. Birinin power tuşu tamamen bozulduğu için pas geçiyorum, diğeri Huawei p smart s, kilit açmak için sürüm düşürmek gerekiyor yani onu da geçiyorum. Lg k10 var fakat firma kilit açma desteğini kaldırdığı için açamıyorum bir iki tool denedim fakat işe yaramadı. Son olarak htc desire 830'um var. Kilidini açtım fakat twrp yükleme komutunu girince **Failed Remote : Partition Flashing Is Not Allowed. ** Hatası alıyorum. Bilgisayarla aram çok iyidir fakat androidden pek anlamıyorum. Ekrana yükleme isteği gelince onaylıyorum, recorvery moduna girince telefon ilk defa kurulum yapıyormuş gibi uygulamalar hazırlanıyor diyor tekrar normal şekilde açılıyor. Bu hatanın çözümünü bilen varsa yanıtlarsa çok sevinirim. Veya lg k10'un kilidini nasıl açabileceğimi.
Yok mu yardımcı olabilecek? Başka bilgisayar üzerinde denedim sorun aynı. Htc desire 830 için, bootloader unlock gözüküyor. Twrp flashlama komutunu girince " partition flashing is not allowed " diyor. Bir tanede lg var fakat onun bootloaderini açamıyorum sitesi kapalı. Kendi xiaomi telefonuma da dokunmak istemiyorum

Oyla:
Üst Alt