Chimera da yükleyebilirsiniz evde wifi olmadığı için deneyemedim ama chimera yı yükleyince tüm driverlar sağlam yükleniyor.Sonunda brom modda fastboot a dahi girmeyen Redmi Note 10s imi kurtardım çok sağolun.
Eksik noktalar şunlar.
1.fastboot romu klasöre çıkarıp image içindeki txt yi seçin. Benim yaptığım gibi sadece txt yi çıkarmayın vakit kaybedersiniz.
2.program hata verirsen 2 defa veya 3 defa download a basın baktınız download a bastıktan sonra dondu program, o zaman MTK bypass yapın görür telefonu. Tabi benim gibi fastboot a dahi girmiyor ise yapın.
3. En önemlisi telefon açıldıktan sonra fastboot a girince sürekli usb tak çıkar sesi geliyor ve aygıt yöneticisinde sadece Android yazıyorsa sürücüler uçmuştur. Başıma geldi.
Yönet ten android e basın vê sürücü güncelle yapın elle "disketi var" seçip altta verdiğim driver klasörünü seçin. Telefonu pc görür ve isteğiniz işlemi yaparsınız. Bazen usb yi çıkarınca yine aynı hatayı verebilir yine aynı şekilde driver o seçin fastboot çalışır.
Chimera da yükleyebilirsiniz evde wifi olmadığı için deneyemedim ama chimera yı yükleyince tüm driverlar sağlam yükleniyor.
Link:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ben de chimerayı kurup driver sorununu çözen birine denk geldim. Zaten verdiğim linkteki driver elle kuruluyor. Telefonu kurtarana kadar akla karayı seçtim. Bir magisk modülü yüzünden brick oldu telefon. Ne fastboot a giriyordu ne de Recoverye. Teşekkür ederim düzeltme için.Chimera da yükleyebilirsiniz evde wifi olmadığı için deneyemedim ama chimera yı yükleyince tüm driverlar sağlam yükleniyor.
geçmiş olsun. Burada yanlış bilgi veriyorsunuz Kimse driver sorunu için bilgisayarına chimera kurmasın. chimera bilgisayardaki mtp driver'ı dahil bir çok driverı bozuyor. Chimera kurduktan sonra cihazı pc ye her bağladığınızda mtp driverını elle tanıtmak zorunda kalırsınız..
Hocam, test edip dönüş yapar mısınız. Bende denemek istiyorum, LOS.Eski 10S telefona LineageOS yüklicem derken elimde patladıRehber sayesinde kurtardık çok şükür. Sonrasında Mi Flash tool ile MIUI 12 yükledim. Yarın yeniden LineageOS denicem bakalım. LineageOS için MIUI sürüm 12 falan olması gerekiyormuş. Bakalım ne olcak.
Rehber için teşekkürler.
Yarın denicem hocam.Hocam, test edip dönüş yapar mısınız. Bende denemek istiyorum, LOS.
Bugün yine reddit forumları vs alt üst ettim. Sonunda kurdum. Çok başarılı. Hızlı. Stabil. Çalışmayan birşey yok. İçinde Google servislerine dair hiçbir şey yok.Hocam, test edip dönüş yapar mısınız. Bende denemek istiyorum, LOS.
Hocam iyi sabır varmış, sizde. Çok uğraştırıcıymış , hiç bulaşmayayım. Dediğiniz gibi Snapdragon daha iyi.Bugün yine reddit forumları vs alt üst ettim. Sonunda kurdum. Çok başarılı. Hızlı. Stabil. Çalışmayan birşey yok. İçinde Google servislerine dair hiçbir şey yok.
Ama....
Hiç bulaşmayın kafayı yersiniz. Ben yedim. Mediatek ile neden uğraşmıyor devoleperlar şimdi daha iyi anladım.
İndirdiğim LineageOS sürüm içindeki xxx.bin dosyasını python ile çıkarıp saatlerce uğraşıp ayıklıyorsunuz ayrı dert. O çıkanların hepsini tek tek komutla telefona fastboot ile atıyorsunuz ayrı dert. Telefona dosyaları komutla attıktan sonra LineageOS recovery moda girmek ayrı dert. O menüde yönergelere göre işlem yapmak ayrı dert. Bittimi bitmedi. Bide üstüne yine komut satırı ile romu atıyorsunuz. Recovery menüsünde birden reboot oluyor cihaz. Meğerse USB 2.0 olması gerekiyormuş. Valla uğraşılmaz. Snapdragonun gözünü sevim.