MIUI 13 Redmi Note 10S Global Rom V13.0.12.0.SKLMIXM İndirme Bağlantıları Mi Pilot Sürümü

tarikbekirs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık
Cihazım
Lenovo
Konular
0
13.0.7 Endonezya ile sorun çözüldü. Bunda da sorun yok diye biliyorum.
teşekkür ederim cevabınız için, görüntülü görüşmeyi sık kullanıyorum, 13.0.12.0 sürümünde wifi arama denediniz mi? benim için biraz önemli o yüzden sorma ihtiyacı hissetim

tarikbekirs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık
Cihazım
Lenovo
Konular
0
bu rom telefona güncellemeyle geldi. yükledim, whatsapp'ta sesli görüntülü aramada cızırtı sesi yok.

tarikbekirs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık
Cihazım
Lenovo
Konular
0
telefonu güncelledikten sonra telefonu yeniden başlatın diye uyarı çıktı ve uzunca bir süre yaklaşık 10 dk MIUI yazısında kaldı. Ben de kapatma tuşuna kapanana kadar bastım ve yeniden açtım, ancak telefon öyle açıldı. Telefonda yüklü gereksiz xiaomi ve google uygulamalarını adb shell üzerinden kaldırmıştım ancak MIUI 13'e güncelleyince mi kumanda, mi duvar kağıdı galerisi gibi gereksiz uygulamaları tekrar yükledi, yine adb shell üzerinden yükledim. son olarak dikkatimi çeken şu oldu: pil tüketiminde daha önceden hiç yer almayan "ödeme" ve "media.swcodec" gibi uygulamalar bataryayı erkenden bitirmeyecek şekilde olsa bile fazlaca pil tüketiyor.

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
76
telefonu güncelledikten sonra telefonu yeniden başlatın diye uyarı çıktı ve uzunca bir süre yaklaşık 10 dk MIUI yazısında kaldı. Ben de kapatma tuşuna kapanana kadar bastım ve yeniden açtım, ancak telefon öyle açıldı. Telefonda yüklü gereksiz xiaomi ve google uygulamalarını adb shell üzerinden kaldırmıştım ancak MIUI 13'e güncelleyince mi kumanda, mi duvar kağıdı galerisi gibi gereksiz uygulamaları tekrar yükledi, yine adb shell üzerinden yükledim. son olarak dikkatimi çeken şu oldu: pil tüketiminde daha önceden hiç yer almayan "ödeme" ve "media.swcodec" gibi uygulamalar bataryayı erkenden bitirmeyecek şekilde olsa bile fazlaca pil tüketiyor.
Neden adb ile yüklediniz yükleme talimatlarını uygulayın yada wipe format yapın yüklemeden sonra

tarikbekirs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık
Cihazım
Lenovo
Konular
0
Neden adb ile yüklediniz yükleme talimatlarını uygulayın yada wipe format yapın yüklemeden sonra
hayır adb ile yüklemedim, yanlış yazmışım adb ile kaldırdım yazacaktım. zaten güncelleme gelmişti telefona, güncellemeyle kendiliğinden kuruldu. telefonu güncelledikten sonra tekrar kurulmuş olan xiaomi'nin gereksiz uygulamalarını kaldırdım.

Üst Alt