- Adım
- Metehan
- Cihazım
- redmi note 10s
- Konular
- 1
mi flash tool ile miui 14'ten 13'e düşürdüm redmi yazısı geliyor sonra fastboota düşüyor telefon, nasıl çözebilirim?
Clean all seçerek yaptınız değil mimi flash tool ile miui 14'ten 13'e düşürdüm redmi yazısı geliyor sonra fastboota düşüyor telefon, nasıl çözebilirim?
Merhaba hocam yine ben elinde ek driverlar varmı PC telefonu görmüyor ADB vs kurulu mi flash içindeki driverlar kurulu ama görmüyorClean all seçerek yaptınız değil mi
Bootloader kilitlenmişmi hocam ve neyi hallettiniz anlamadım benHocam onu hallettim şuan telefon redmi ekranında loop'a girmiş durumda fastboot'a bile giremiyorum.
kilitlenmemiş başlıkta yazdığım sorunu hallettim hocam, şuan redmi yazıyor ekranda ve sürekli resetleniyor.Bootloader kilitlenmişmi hocam ve neyi hallettiniz anlamadım ben
cihaz fastboota giriyormu şuan hocam yoksa sadece redmi logosu ve stock recovery mi varkilitlenmemiş başlıkta yazdığım sorunu hallettim hocam, şuan redmi yazıyor ekranda ve sürekli resetleniyor.
şuan redmi logosunda kalıyor ne recoverye ne de fastboota giremiyorumcihaz fastboota giriyormu şuan hocam yoksa sadece redmi logosu ve stock recovery mi var
ne yaptınız da böyle oldu hocam ?şuan redmi logosunda kalıyor ne recoverye ne de fastboota giremiyorum
orangefox kurdum sadecene yaptınız da böyle oldu hocam ?