Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 12.5Redmi Note 10S Endonezya V12.5.6.0 Plus Rom
Demekki Gidiyormuş Box Olmadan Yapılan IMEI'Ler Gitmez Sıfırlasanda Güncellesende Recoveryden Format Datada Brick Yapsanda Tek Tek Bir Yöntemle Bilinçli Olarak Yapılırsa Gider Onuda Yazmayayım Sonra Başıma Bir Sürü İş Çıkar.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi Note 10S Endonezya V12.5.6.0 Plus Rom
Merhaba Arkadaşlar
Her Şeyden Önce Kuracak Olan Arkadaşlar Bu Resmi Rom Yapısı Taban Olarak Kullanılmıştır
10 Gündür Gece Gündüz Uğraştım Kullanıma Engel Hiç Bir Sorun Yoktur Kendi Yüklediklerinizden Siz Sorumlusunuz
Sanki Kamera Puslumu Gösteriyor Ses Azmı Ne Telefonun Rengimi Değişti Gibi Düşünenler
Bu Romu Kurmasınlar Tabiki Hatalar Varsada Düzeltilebilir Benden Kaynaklı Olmayacaktır.Buna Göre Yorum Yapınız
Konuyu Çok Yazıyla Doldurmak İstemiyorum Siz Kullanın Tabiki Yorumunuzu Yapın Amacına Uygun. Uğraştığımıza Deymişmi
Hız Nasıl Batarya Nasıl Etkileri Olmuşmu Sadece 1.2 Apk Çıkarmadım Sistem Dosyalarınıda Temizledim
Daha İyi Olması İçin Emek Verildi Bende Şimdilik Bu Romu Kullanacağım
Eklediğim Extralarda Süpriz Olsun Ama Bilin Sonra Kendince 1.2 Şey Yapmış Havası Olmasın.
Yeni
Bazı Arkadaşlar Roma Eklenmesini İstediği İçin Tekrar Uğraşıp Yaptım
Bu Extraları Yüklemek İsteyenler product.İmg Dosyasını secret Klasörünün İçindeki images Klasörüne İçine Atıp Değişikliği Onaylaması Yeterli
İstemedikleriniz Olursa Uygulamayı Kaldırmanız Yeterli
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yüklendikten Sonraki Resimleri
AOD Her zaman Açık Ekranı Fixledim Artık 10 Saniye Değil Her zaman Oldu
MUI 13 Launcher Eklendi
Dikey Power Menü Eklendi.
Bildirim Sesleri Değişti
YouTube Vanced Giriş İçin MicroG.Apk Eklendi
Müzik Ve Video Uygulaması Kaldırıldı
Müzik İçin Poweramp Uygulaması Eklendi
Video İçin MXPlayer Uygulaması Eklendi
Boot Animasyon Açılışı Değişti
Rahatsız Eden Açılış Sesi Kaldırıldı
Important!! Your Phone (BL) Bootloader Must Be Unlocked for You to Do the Operations Here
All Your Data Will Be Deleted, It Shouldn't Be Custom Recovery.
If you do a system update, you will not be able to benefit from the features of the ROM
If you ask about the IMEI, it can go when you load the normal picture in the ROM on the phones thrown with the box.
Updating and Resetting is Going Now, Your Responsibility Belongs to You,
Redmi Note 10S Installed Rom Must Be Above V12.5. Not Tested On Others You Can Install Redmi Note 10S Turkey Rom V12.5.5.0.RKLTRXM Tried
You Can Install Redmi Note 10S Global Rom V12.5.14.0.RKLMIXM Tried
You Can Install On Redmi Note 10S Indonesia Rom V12.5.6.0 V12.5.6.0.RKLIDXM Tried
Redmi Note 10S Indonesia V12.5.6.0 Plus Unzip Rom.Zip File on Desktop Take the Secret Folder Inside Again to the Desktop
First Turn off the Phone and Put it in Fastboot Mode
Double Click and Run the flasher.Bat File Plug the USB Cable into the Phone
Do Not Do Any Intervention. When the Installation is Over, the Vehicle Will Shut Down, The Rom Will Be Installed. I hope you will be satisfied using it
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir