- Adım
- Osman
- Cihazım
- Mi A1
- Konular
- 0
Modem Meta ile atıldıysa silinmiyor.Cihazınıza imei atılmaşsa imei siline bilir. 3.tuş kombinasyonu ile format atın.
Modem Meta ile atıldıysa silinmiyor.Cihazınıza imei atılmaşsa imei siline bilir. 3.tuş kombinasyonu ile format atın.
Modem meta bütün cihazlara atar mı bilginiz var mıModem Meta ile atıldıysa silinmiyor.
Hocam bekliyorum.Şimdi kendime bir kahve yapayım da yükleyeyim fastboot'u.
12.5.8 e geri dönüş için haber ederim
Dosyanın inmesine az kaldı. Bir saate işi biter diye düşünüyorum rom yüklemenin. Arama ekranında ses kaydetmeyi deneyeceğim değil mi? Biriyle konuşurken konuşmayı kaydetme işi?Hocam bekliyorum.
Özellikle şu ses kaydedici olayı beni deli etti.
Nasıl sadece bende olur bu durum anlamıyorum.
12.5.8 de mis gibi kaydediyor ve ses kaydedici içinde görünüyor.
Aynen hocam denermisiniz size zahmet.Dosyanın inmesine az kaldı. Bir saate işi biter diye düşünüyorum rom yüklemenin. Arama ekranında ses kaydetmeyi deneyeceğim değil mi? Biriyle konuşurken konuşmayı kaydetme işi?
Birkaç kez denerseniz memnun olurum.Aynen hocam denermisiniz size zahmet.
Görüşme Kayıt yapıyor, dosyalar içinde call_rec dosyasının içinde kayıtlar görünüyor.
Ama ses kaydedici içinde görünmüyor.
Sorun bu.
başka uygulamada kullanabilrisin play storedenBirkaç kez denerseniz memnun olurum.
Çünkü her seferinde kayıt yapıyor. Ama her kaydı ses kaydedici içinde göstermiyor. Bazen gösteriyor bazen göstermiyor.