Genel olarak değişen bir şey yok güvenlik yamasıBug vs paylaşırsanız sevinirim hocam.
Dayanalım az daha. Gerçekten 13 te yapıp 12 de yapamadığınız ne var. Hiç birşey. Konu tamamen psikolojik. Dayanın az daha. hedef 12 den 14 e geçmek. Sonra da 14 çok ağır deyip 12.5.8 e geri döneceğiz. Daha sonra da hep birlikte bu telefon yeterli gelmiyor diye bahane bulup satacağızSüper bi kaşıntı tuttu beni. Birşeyler beni dürtüyor güncelleme yap diye. Diğer taraftan da yapma sakın, kal 12.5.8 de diyor içimdeki ses.
Note 10 s konusu altında var rotlama bakabilirsinizHocam,Recovery üzerinden güncelleme yaptım ve root gitti. Yeniden nasıl rootlayabilirim telefonu?
Recovery üzerinden yükledim, bu versiyonun fastbootu yok diye biliyorum, root için Fastboot Stock Romundan boot.img alıyorduk. Onu nasıl yapmak gerekiyorNote 10 s konusu altında var rotlama bakabilirsiniz
Fasboot rom olması lazım elinizde çıkınca eklerimRecovery üzerinden yükledim, bu versiyonun fastbootu yok diye biliyorum, root için Fastboot Stock Romundan boot.img alıyorduk. Onu nasıl yapmak gerekiyor
M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi