MIUI 12.5 Redmi Note 10S Endonezya Kararlı Rom V12.5.8.0.RKLIDXM İndirme Bağlantıları

dreamer1981

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
Mi 9 lite
Konular
2
Merhaba yazılımı yükledim ama bu seferde google sunucularıyla iletişim kurulurken bir sorun oluştu hatası alıyorum. Telefonu hesap eklemeden açıp aptoidden playstore hizmetlerini güncellemeye çalıştım ama yinede hata verdi. Başına böyle bir olay gelen varmı acaba...

burakkrt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi note 10s
Konular
2
Abi ben yeni yeni bilgi sahibi oluyorum bu konular hakkında da neden endonezya romu yüklüyorsun ?.
İlk romumu fastroom oluyor sanırım Mi flash ile bugun attim custom rom. Resmi bir sitedek atarak ve şimdide seni twrp konununu okulup uyguladım telefonumu rootlamak için yeni yeni ögreniyorum yani. Global rom en iyis olmuyormu

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Abi ben yeni yeni bilgi sahibi oluyorum bu konular hakkında da neden endonezya romu yüklüyorsun ?.
İlk romumu fastroom oluyor sanırım Mi flash ile bugun attim custom rom. Resmi bir sitedek atarak ve şimdide seni twrp konununu okulup uyguladım telefonumu rootlamak için yeni yeni ögreniyorum yani. Global rom en iyis olmuyormu
Anladım Recovery mesajınada cevap yazdım.zaten root yapmışsın.

Romlar hakkında bilgi vereyim bütün resmi romlar stabil kararlı en iyisi demiyelim ona kullanacağın özelliklere göre Diyelim.
Ben niye endonezya Romu kullanıyorum.çünkü google uygulamaları dolu değil.

Endonezya ve Taiwan Romlarında MIUI'nin Kendi Kişiler.Telefon.Mesaj.Ve Takvim Uygulamaları Yüklü Gelir.Telefon Kayıt Özelliği Vardır
Diğer Bütün Resmi Romlarda Google'nin Kendi Kişiler.Telefon.Mesaj Ve Takvim Uygulamaları Vardır.Telefon Kayıt Özelliği Yoktur
Aradaki Farklar Bunlar hepsinin Fasboot Romlarını kurabilirsin.

Son düzenleme:

Ozr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozgur
Cihazım
Mi Note 10 lite
Konular
7