- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Mi9t Pro
- Konular
- 10
Cevap verildi..
Hocalarım bende bugün kayıt yaptırdım. Ancak kayıt sırasında cihaza herhangi bir reset atılmamış ve cihaza gerçekten kayıt yapılmış. Telefoncu fazla detay vermedi ama bu yöntemin yeni çıktığını ve hiçbir şekilde ucmayacagini söyledi. (Hard reset için garanti vermedi). Sizce guncellemelerde falan bir sorun olur mu?
Stoya Hocanın Yazısına Ek Bilgi Kafanızda Soru İşareti KalmasınHocalarım bende bugün kayıt yaptırdım. Ancak kayıt sırasında cihaza herhangi bir reset atılmamış ve cihaza gerçekten kayıt yapılmış. Telefoncu fazla detay vermedi ama bu yöntemin yeni çıktığını ve hiçbir şekilde ucmayacagini söyledi. (Hard reset için garanti vermedi). Sizce guncellemelerde falan bir sorun olur mu?
Dft pro ile bl açılıp atılırsa sıfırlama yapılırsa imei gider miStoya Hocanın Yazısına Ek Bilgi Kafanızda Soru İşareti Kalmasın
Format Atarsanız IMEI'Ler Uçar Bazen Güncellemerde Sile Biliyor.Stock Romlarda Değişkenlik Olabilir.Ben Birden Fazla Fabrika Ayarlarını Sıfırladım Recoveryden Wipe Data Yaptım IMEI Gitmedi.Birde BL Kilidi ve Boxla Atan Kişiylede Alakalı BL açmadan DFT Pro ile atılırsa Sıfırlama Yaparsanız IMEI Gider
Burdan Ücretli OnarımlarDft pro ile bl açılıp atılırsa sıfırlama yapılırsa imei gider mi
Reis olmamış o IMEI muhtemelen patlar. Hasan kral sana gerekli açıklamayı yapar.Arkadaşlar note 10s'e imei işlemi yaptırdım ama *#06# yapınca yazdırdığım imei görünmüyor kendi imei görünüyor. Ayarlar >Telefon hakkında > Durum kısmından bakınca imei 2'de yazdırdığım imei görünüyor. Normal mi bu? Yaptırdığım yer olması gereken o normal diyor. (BL kilidi falan açık bu arada)
Hasan kim nerden net bilgi alabilirim acaba?Reis olmamış o IMEI muhtemelen patlar. Hasan kral sana gerekli açıklamayı yapar.