Çözüldü Redmi Note 10S Android Soru İşareti Gitmiyor

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Sıkıntı bilmemek değil. Bu gayet normal.. Herkes her şeyi bilecek diye bir kuralda yok. Ama sıkıntı araştırmamak.. Mesela ben buraya yazıp 3 gün cevap beklemektense açardım google Adb driver nasıl tanıtılır, aygıt yöneticisinde tanınmayan driver nasıl yüklenir yazardım ve sonuca ulaşmaya çalışırdım.. Siz zannediyormusunuz ben veya bu işle uğraşanlar her konuya hakim tabiki değil.. iyiki google var :) iyi forumlar.
hocam sonuna kadar hak veriyorum sizlere. dediklerinizi yapacağım hocam çok teşekkür ederim ilginiz sabrınız için.

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
H.kadioglu sizler sayesinde çözdüm basit işlem fakat youtubede herkes farklı anlatıyor sizin dediğinize deyinen bir video buldum yaptım ve sonunda oldu çok teşekkür ederim hocam cansınız

kullanici32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Galaxy S10e
Meslek
serbest
Konular
17
Chimera kurduysanız driverları bozmuştur. Nette dolaşan hatalı çözümlerden biriside 'chimera kurun driverları otomatik yüklesin' dir. Mtp driverlarını falan bozuyor. Mi flash görmüyorsa sebebi adb driver dır. Aygıt yöneticisinde android soru işareti şeklinde driver varmı kontrol edin..
aynı hataya düştüm chimera yükledim şimdi format atmadan bir önceki halime nasıl dönebilirim? :/

Üst Alt