Çözüldü Redmi Note 10S Android Soru İşareti Gitmiyor

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
H.kadioglu excalabur Ethnic Lütfen yardım edermisiniz pc'ye format attım bütün gerekli güncelleme vs hepsini indirdim kurdum daha sonrasında ise (Redmi Note 10S) Cihazına endonezya romu kurmak için gerekli programları vs indirdim cihazdan usb hata ayıklamayı açtım sonrasında fastboot moduna alıp pc taktım ve sonuç bu şekilde mtk ve snapdragon işlemcilerin driveri ayrımı nasıl çözerim bunu lütfen yardımcı olun rom atamıyorum cihaza :(
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Elimde Redmi Note 9S Cihazda var az önce onuda fastboot moduna aldım ondada fotoğraftaki gibi uyarı vardı sonrasında bu video'daki gibi yaptım ve sorun düzeldi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Video:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Chimera kurduysanız driverları bozmuştur. Nette dolaşan hatalı çözümlerden biriside 'chimera kurun driverları otomatik yüklesin' dir. Mtp driverlarını falan bozuyor. Mi flash görmüyorsa sebebi adb driver dır. Aygıt yöneticisinde android soru işareti şeklinde driver varmı kontrol edin..

Cago588

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay
Cihazım
Poco x3
Konular
1
Chimera kurduysanız driverları bozmuştur. Nette dolaşan hatalı çözümlerden biriside 'chimera kurun driverları otomatik yüklesin' dir. Mtp driverlarını falan bozuyor. Mi flash görmüyorsa sebebi adb driver dır. Aygıt yöneticisinde android soru işareti şeklinde driver varmı kontrol edin..
Hocam bende bi hataya düşüp zaten pc telefonu görürken chimera yükledim ve şuan usbden sadece şarj oluyor telefonu görmüyor çözümü nedir?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vardı sonra gitti andorid bootloader interface yazıyor şuan fakat gene program görmüyor telefonu PC görüyor fakat mi flash programı görmüyor kullandığım mi flaşh sürümü aşağıdaki linkte linteki mi flaşh ile birçok cihaza rom attım sıfır sıkıntı yaşadım fakat redmi note 10s'e atmak istediğimde program görmüyor PC görüyor

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
minimal adb den fastboot getvar product komutunu verin. cevap alırsanız sorun yoktur. mi flash gerekli değil. romu c sürücüsüne atıp, rom dosyası içindeki flash all.bat dosyasını adb ye sürükleyip entere basın romu kurar. Mi flash kullanmayın zaten neden kullanıyorsunuzki risklidir..

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
minimal adb den fastboot getvar product komutunu verin. cevap alırsanız sorun yoktur. mi flash gerekli değil. romu c sürücüsüne atıp, rom dosyası içindeki flash all.bat dosyasını adb ye sürükleyip entere basın romu kurar. Mi flash kullanmayın zaten neden kullanıyorsunuzki risklidir..
Herkes bu şekilde rom kuruyor diye bende kullanıyorum hocam gerek forumda gerek YouTube'de bana önerdiğiniz yöntemin basit şekilde anlatımı varmı görsel vs detaylı anlatımı? varsa paylaşırsanız sevinirim hocam sizi severek takip ediyorum işinin ehli insansız size IMEI atirmistik su zamana kadar hiçbir sorun sıkıntı vs yaşamadık ellerinize sağlık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elimden geldiğince sizleri hem çevreme hemde forumdaki konularda sizi etiketleyeceğim hocam sizlere yardımcı olmak beni mutlu ediyor 🤗

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Teşekkürler hocam bu yöntem ile deniycem model fark eder mi peki bu yöntem için örnek ailem ve çevremdeki cihazlar şu şekilde ( Poco M3 / Redmi Note 9S / Mi A3 / Mi 10'T / Redmi Note 10S / Poco X3 Pro / X3 NFC )

ilyascakir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
redmi note 10
Konular
7
şu video sorunu çözebilir: