- Adım
- MKG
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 13
Hocam Redmi note 10 s cihaza yükledim olmadı
neden acaba
neden acaba
Zaten Redmi Note 10S İçin Konuda Herşey Yazıyor.Bir yerde Hata Vardır Yaptığın işlemleri Yazmazsan BilememHocam Redmi note 10 s cihaza yükledim olmadı
neden acaba
Android 12 Miui v13.10 romda denedim olduZaten Redmi Note 10S İçin Konuda Herşey Yazıyor.Bir yerde Hata Vardır Yaptığın işlemleri Yazmazsan Bilemem
Analdım Geçmiş Olsun Zaten Olması Gerekende YapmışsınAndroid 12 Miui v13.10 romda denedim oldu
Paylaşım ve cevabınız için Teşekkür ederim Hocam
Bu Twrp Android 11 de Çalışmaz Android 12 Twrp Recovery Romu Kurar Global Romdan Format Data Yaparak Geçebilirsiniz.DenendiMiui 13.0.5'te recovery yükleniyor fakat format data yapsamda redmi yazısında kalıyor, telefon başlamıyor. Ne yapmak gerek hocalarım? excalabur HiddeNKinG
Rom kurulu zaten hocam. Sorunu şu. Telefonda ekran kilidi varken twrp decrypted etmiyo ve cihazı boot etmiyor. MIUI'da kalıyor. Fluid 2.0'da (Miui 13.0.8) boot edebiliyor. OrangeFox decrypted edebiliyor.Bu Twrp Android 11 de Çalışmaz Android 12 Twrp Recovery Romu Kurar Global Romdan Format Data Yaparak Geçebilirsiniz.Denendi
12 Twrp Recovery Romu Kurar Global Romdan Format Data Yaparak Geçebilirsiniz.Denendi
Format data yaptıktan Sonra Recovery Romu Kurdunmu Konudada Yazıyor 12 Twrp Recovery Romu Kurar Rom Kurmazsan Nasıl Açılsın
Merhaba Sorun Driver Kurulu Değil Ondan Kaynaklanıyorhocam fastboot ekranındayken bilgisayardan sürekli usp çıkış sesi geliyor bu kablodan ötürü mü yoksa başka bir şey mi