Hocam merhaba acaba pixel experience rom nasıldır sitesinde indirme linki var fakat nasıl kuracağımı ve nasıl sorunları olduğunu bilmiyorum.
Bluetooth ve wifide hic bir sorun yok fakat videolar oynarken problem yaratıyor videolar donuyor oynamıyor sosyal medya uygulamaları takılarak çalışıyor kendim bizzat denedim ve rn10s için şu anlık custom rom kullanılmamasını öneriyorumBen de kurmayı düşündüm fakat bluetooth ve wifi sorunları olduğu konusunda söylentiler olduğundan tereddüt edip vazgeçtim.
duzeltilmis galiba onlar suan ben pixel experience kullaniyorum oyle bir sorun yok ama ayni sorunu evolution x de yasamistim benBluetooth ve wifide hic bir sorun yok fakat videolar oynarken problem yaratıyor videolar donuyor oynamıyor sosyal medya uygulamaları takılarak çalışıyor kendim bizzat denedim ve rn10s için şu anlık custom rom kullanılmamasını öneriyorum
hala aktif kullaniyor musunuz hocamduzeltilmis galiba onlar suan ben pixel experience kullaniyorum oyle bir sorun yok ama ayni sorunu evolution x de yasamistim ben
Yok ya telefon değiştirdim zaten Xiaomi.eu attım şuan custom rom bekliyorumhala aktif kullaniyor musunuz hocam
anladım kullanırken sorun var mıydı pekiYok ya telefon değiştirdim zaten Xiaomi.eu attım şuan custom rom bekliyorum
Hocam yukledinizmi?anladım kullanırken sorun var mıydı peki
Beni korkutan fastbootd modu yoksa hemen yuklerdimanladım kullanırken sorun var mıydı peki
yüklemeyin rom eski muhtemelen sorunları da vardır pixel rom var zaten onu indirinHocam yukledinizmi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Beni korkutan fastbootd modu yoksa hemen yuklerdim