- Adım
- Talha
- Cihazım
- Note 10S
- Konular
- 20
Kimseye Sende Dahil Redmi Note 10S TWRP IMEI % 100 Gitmez Demedim.Gerikirse TWRP den IMEI Yedek Al Demişimdirexcalabur hocam twrp ile yapılan işlemlerde imei gitmez demiştiniz fakat gitti telefon kullanıma açık olduğu için farkedemedim nvram ve nvdata yedeği var ama yüklediğimde düzelmedi çözümünü biliyor musunuz acaba
Hocam geçmiş olsun. bi önceki konunuzda bunu sormuşunuz. Bi üye arkadaşımız twrp ile yapılan işlemde gitmez demiş.Genelde not 10S cihazlarda çift repair olanlarda gider. Yapılan işleme göre tek olanda gidebilir. Nvram nvdata aldığınız yedek fayda olmadıysa'yedek aldığınızda hangi rom ve sürümde iseniz ona dönüp tekrar deneyin.excalabur hocam twrp ile yapılan işlemlerde imei gitmez demiştiniz fakat gitti telefon kullanıma açık olduğu için farkedemedim nvram ve nvdata yedeği var ama yüklediğimde düzelmedi çözümünü biliyor musunuz acaba
sagolun hocam kendim bi imei bulup yazarım tekrar çok önemli bir şey değil sadece eski imeinin kaybolmasına üzüldüm miui 13 e dönüp ugraşmak istemiyorumHocam geçmiş olsun. bi önceki konunuzda bunu sormuşunuz. Bi üye arkadaşımız twrp ile yapılan işlemde gitmez demiş.Genelde not 10S cihazlarda çift repair olanlarda gider. Yapılan işleme göre tek olanda gidebilir. Nvram nvdata aldığınız yedek fayda olmadıysa'yedek aldığınızda hangi rom ve sürümde iseniz ona dönüp tekrar deneyin.
hocam 10s için modem dosyasını nasıl bulabilirim yardımcı olur musunuz acabaHocam geçmiş olsun. bi önceki konunuzda bunu sormuşunuz. Bi üye arkadaşımız twrp ile yapılan işlemde gitmez demiş.Genelde not 10S cihazlarda çift repair olanlarda gider. Yapılan işleme göre tek olanda gidebilir. Nvram nvdata aldığınız yedek fayda olmadıysa'yedek aldığınızda hangi rom ve sürümde iseniz ona dönüp tekrar deneyin.
imeiyi nasi attınız hocam bilgilendirir misiniz acaba ben de yapmak istiyorumHocam merhaba.Yeni ikinci el10s aldım.İmeisi gitmiş imei attım..Fakat ne yaptıysam twrp yükleyemedim.Fastboottan twrp yi atıp telefon yeniden başlayınca stok recovery geliyor..Twrp yi yüklemiyor..Gelişmiş seçenekler filan açık.Pek yabancıda değilim bu konulara..Telefondaki rom Global 13.06.0(SKLMIXM)...Neden olmaz acaba?
Twrp de herhangi bir sıkıntı yok. Twrp den veya fastboot dan rom yükleme için biraz araştırma yaparsanız sonuca ulaşabilirsiniz. Forum da bulabilirsiniz, bu konuları.slm arkadaslar bl kilidini yarin acacam bu twrp de harhangi bir sorun varmi twrp den sifir rom kuracam nasil kurmam gerek ayrica fastboot rom nasil yuklerim yardimci olacak link verebilirmisiniz tesekkurler