Rehber Redmi Note 10S Always On Edge Ön Kamera Bildirim Işığı Yapma

mcakan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 10S
Konular
43
o zaman kaldırıyorum uygulamayı
çünkü ben bildirimi okuyana kadar kalmasını istiyorum
belki 3 saaat sonra göreceğim ama led gibi kullanmak istiyordum
ilginç bi sorun
Neden kaldırıyorsunuz sorun değil bu zaten 15 dk da bir yerini değiştiriyor uygulama. Gerek yok kaldırmanıza.

Halim66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
12
Neden kaldırıyorsunuz sorun değil bu zaten 15 dk da bir yerini değiştiriyor uygulama. Gerek yok kaldırmanıza.
hocam ben süresiz istiyorum
telefonumda bildirim geldiğinde eğer ben açmazsam o devamlı yanmasını istiyordum
red mi note 5a da öyleydi
açmadığım zaman bildirim ışığı yanıp sönüyordu
sonra otomatik yanıp kalyıordu

mcakan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 10S
Konular
43
hocam ben süresiz istiyorum
telefonumda bildirim geldiğinde eğer ben açmazsam o devamlı yanmasını istiyordum
red mi note 5a da öyleydi
açmadığım zaman bildirim ışığı yanıp sönüyordu
sonra otomatik yanıp kalyıordu
Etkin uygulamalar kısmındaki varsayılan aydınlatma süresini 'her zaman' olarak ayarlayınca devamlı yanıyor. Ben de öyle kullanıyorum. Öyle kullanın sıkıntı olmaz.

Hakan 038

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi note 10 S
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba Bu Uygulamayı En Son General Mobile Discovery Air Telefonum Varken Kullanmıştım
Bildiğiniz Gibi Bizim Telefonda Bildirim Ledi Yok Çok Pahalı Olduğundan XİAOMİ Koymamış 🙂

Şans Eseri Denemeler Yapıyordum Bu Telefona Nasıl Bir Etkisi Var Derken.Kurcalarken Baktımki Çentik Desteğini Etkinleştir
Yazıyordu Açınca Harika Bir Gök Kuşağı Ön Kameranın Çevresinde Belirdi Tamam Dedim Aradığımı Buldum
Biraz Uğraşarak Bir Çok Extra Özelliği Eklendiğini Gördüm Ve Bunu Herkesle Paylaşmam Lazım Dedim
Fazla Uzatmadan Ben Sadece Ön Kamera Özelliğini Kullanıyorum Seçim Size Kalmış Yan Üst Alt Her Tarafa Animasyon Ekleyebiliyorsunuz
Birde İlk Önce Ana Ayarlardan Bütün İzinleri Verin Ve Her Yaptığınızı Aşağıdaki Yeşil Kaydet Kutucuğuna Basın Ayrıca 10sn
Gibi Yanıp Sönmüyor İstediğin Kadar Yakabilirsiniz Ayarlarda Mevcut En Güzel Özelliğide Bu Zaten
Bende Sonra Youtubeden Yazınca 1.2 Video Buldum Yapamayanlar Videoyu İzleyip Yapabilir.Güle Güle Kullanın.

Selamlar, benim telefon çalıştırmıyor, başka bir yöntemi var mı acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba Bu Uygulamayı En Son General Mobile Discovery Air Telefonum Varken Kullanmıştım
Bildiğiniz Gibi Bizim Telefonda Bildirim Ledi Yok Çok Pahalı Olduğundan XİAOMİ Koymamış 🙂

Şans Eseri Denemeler Yapıyordum Bu Telefona Nasıl Bir Etkisi Var Derken.Kurcalarken Baktımki Çentik Desteğini Etkinleştir
Yazıyordu Açınca Harika Bir Gök Kuşağı Ön Kameranın Çevresinde Belirdi Tamam Dedim Aradığımı Buldum
Biraz Uğraşarak Bir Çok Extra Özelliği Eklendiğini Gördüm Ve Bunu Herkesle Paylaşmam Lazım Dedim
Fazla Uzatmadan Ben Sadece Ön Kamera Özelliğini Kullanıyorum Seçim Size Kalmış Yan Üst Alt Her Tarafa Animasyon Ekleyebiliyorsunuz
Birde İlk Önce Ana Ayarlardan Bütün İzinleri Verin Ve Her Yaptığınızı Aşağıdaki Yeşil Kaydet Kutucuğuna Basın Ayrıca 10sn
Gibi Yanıp Sönmüyor İstediğin Kadar Yakabilirsiniz Ayarlarda Mevcut En Güzel Özelliğide Bu Zaten
Bende Sonra Youtubeden Yazınca 1.2 Video Buldum Yapamayanlar Videoyu İzleyip Yapabilir.Güle Güle Kullanın.

Telefonum note 10 S ve uygulamayı çalıştırmadı malesef, başka bir yöntem var mıdır acaba? Alakanız için teşekkürler.

Son düzenleme:

hfy44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10s
Meslek
İşçi
Konular
3
Bütün uygulamaların bildirimi oluyor sadece whatsapp da tepki vermiyor anlamadım gitti bu işi

hfy44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10s
Meslek
İşçi
Konular
3
Bütün uygulamaların bildirimi oluyor sadece whatsapp da tepki vermiyor anlamadım gitti bu işi
Sorunu çözdüm, uygulama kilidi koyduğum uygulamaların bildirimi gelmiyormuş, kilidi kaldırınca düzeldi

cuzza

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
insallah
Konular
1
note10 s de çalıştırabilen varmı arkadaşlar